Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu muhabirlerin alayı yalancı salliyip duruyorlar José yı hiçbiri söylemedi Carole üde twitter dan klubu duyurdu

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalinic okadarmi iyi

Okadar iyi değil tabi ama adam tutturmus burak yedek kalmıcak diyor. alınabilecek en iyi opsiyonlardan biri şuanda. Ve adamda değişik bir hava seziyorum ben . Nasıl desem hızlı dicem hızlı değil ama defans arkası atılan toplarla baya golü var. uzun boylu desem öle boylu poslu da değil ama baya kafa bitiriciliğide var. fizik gücü iyi dicem öle iri yarı bişi değil . ben çözemedim abi bu adamı. her türlü golü atabiliyor yani. hissiyatım bizde iş yapacağı yönünde.

Stoperlerimiz Semih- Chedjou güven veriyor mu? Hayır. Sağ bek Sabri- Tarık yeterli mi? Hayır. Sol bek Carole? şimdilik. Orta saha Selçuk ve kalırsa Melo CL'de yine paspas olacaklar. Alternatifleri Jem-Bilal bize ilaç olur mu? Hayır. Sağ kanat Olcan-Umut yorum bile yapmak istemiyorum. Sol taraf Podolski-Yasin çok iyi. Ortada Sneijder çok iyi, Muslera mükemmel tabi ki Dünya'nın en iyilerinden. Forvet Burak hiçbişey demiyorum bu adamı başımıza çıkaranların Allah bin türlü belasını versin başka da bişey diyemiyorum. Kesinlikle yetersiz. Önde olduğumuz maçlarda sonradan girip iyi iş yapar aslında ama beyefendi kendini İbrahimovic sandığı için zor. Yani takıma bakıyorum ben 2-3 mevki hariç her tarafı ayrı soru işareti. Biz nasıl şampiyon olduk kendimiz bile anlamadık bence ne düzgün top oynadık bütün sene ne bişey yaptık. Tarihin en ilginç şampiyonluklarından biridir bence.

Toplanın arkadaşlar önümüzdeki sezonun başarı sırrını açıklıyorum size.

Formül basit:

Sneijder,Muslera ve Podolskiye dua edeceğiz maçları alsınlar diye.

Fernando Muslera
Rafael Pereira - Semih Kaya - Douglas Silva - Telles/Carole
---Felipe Melo - Jose Rodriguez
Gervinho - Sneijder - Podolski--
Nikola Kalinic

Semih'in yerine Chedjou'da yazılabilir havadan çok üstün bir takım oluruz ;

Chedjou , Douglas , Melo , Kalinic ile.

Tahmini bonservis ;

Rafael ---> 2-3 Mn €
Douglas & Kalinic ---> 4 Mn €
Jose ---> Bedelsiz
Gervinho ---> Kiralık + opsiyon (Kiralama bedeli 1-1.5 Mn €)

Total'de 10 Mn € dahi etmiyor , maaş bütçesinden rahatlıkla bu para çıkarılır , diğer çöpleri de göndereceğiz hem daha ;

Akıllı sözleşmeler yaparsak yüksek kâr bile yapabiliriz.

Olcan'ın patlama yapacağı sezon olduğunu düşünüyorum , yalnız etrafı bok götürebilir..

Jose nin ucak saati kacta bilen varmi, bakalim kac bin aslan gidecek :D

Bence tellesden gelen para kalinic ve douglas a gidebilir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt