Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
douglas'ın nesi yetersiz allah aşkına , adam avrupa ligi şampiyonu'nun defans bel kemiği.. en son şikecilerle yaptıkları maçta fernandao ayısına adım attırmadı.. gidin alın ulan !!!! diğerlerini geç ok.. ki adrian bence katkı verebilir ama bir gervinho değil..

douglas'ın nesi yetersiz allah aşkına , adam avrupa ligi şampiyonu'nun defans bel kemiği.. en son şikecilerle yaptıkları maçta fernandao ayısına adım attırmadı.. gidin alın ulan !!!! diğerlerini geç ok.. ki adrian bence katkı verebilir ama bir gervinho değil..

Akhisar uniteddan oyuncu almazsa olmaz.İstersen madridden ronaldo gelsin gene de yetersiz der bu cibiliyetsiz.

Galatasaray'in eski futbolcusu Didier Drogba, ABD Major Lig'de mücadele eden Montreal İmpact takımına transfer oldu

kardesim bir yonetimin ve hocanin her hareketi ve aciklamasi skandal olabilir mi. nasil bir istir bu.

ya takimda minumum 5 onemli eksik varken biz gidiyoruz hala acil olmayan yerlere adam aliyoruz.

takim bas bas sag bek diye bagiriyor, biz gidiyoruz sol bek carole'i aliyoruz.

takimin tek duzgun (ne kadar form dusuklugu yasasada) defansif orta sahasi gidiyor biz hala cm ve ofansif orta saha oynayan jose'yi aliyoruz.

takim bas bas forvet, sag kanat, stoper diye bagiriyor, biz hala bilal, jem gibi sacma sapan adamlar aliyoruz ki bu takimda dzemaili emre gibi yedekler olmasina ragmen.

yanlis anlasilmasin carole, jose gibi ucuz maliyetli gelecek vaad eden (gerci carole gelmis 24 yasina) adamlarin alinmasina okeyim ama kardesim sen once gider eksik olan bolgelerine adam gibi transfer yaparsin ondan sonra diger bolgelere jose, carole gibi adamlari eklersin. ha diyelim eksik bolgelere saglam transfer yapamiyorsun o zaman su bayilarak dinledigin scout grubuna sorsana kardesim sag bek, forvet, sag kanat, stoper, defansif orta saha elemanlari kimler diye gidip acil ihtiyacimiz olmayan adamlar yerine.

her isimiz ters. saka gibi.

GS taraftarının sağlığı açısından konunun kilitlenmesini istiyorum. Taraftarı resmen provoke ediyor bu yönetim.

CK8RhZCUMAED24h.jpg

gitme işte ya

Abile bu jose rodriguez aslinfa selcugun yerine oynatilsa keşke cok hızlı topçu valla bizim ne buyuk sorunumuz orta sahamizin yavas olmasiydi bence baya isimize yariycak

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vetocu reis veto etmis herkesi.d

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her şeyi geçtim Gomez transferi gerçekleşip detaylar ortaya çıktığında Hamza Hamzaoğlu'nun söyledikleriyle uyuşmazsa çok sıkıntı olur. Resmen taraftarlara yalan söylemiş olacaklar. Çok sinir bozucu...

hala menejerler bunu önerdi filan haberler... ya siz begenip istemiyormusunuz oyuncu ? hani listeler hazir di ?

Douglas gibi stoperlerin bir tik üstü adamlar vidic barzagli vermaalen skrtel gibi adamlar de hadi ne duruyonuz alinda gelin

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt