Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.374
- 2.258
- 2.278
Ayrica izledigim jose videolarinda da adam garanti oynuyor riskli pas ya zor ulasiyor ya hatali pas oluo dribling i hic yok zaten..melo yerine aliyorlarsa helal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana kalsa ilk transfer sag bek pozisyonuna yapilirdi. Ben sag bek saglam demedim. Genel anlamda takimda dogru düzgün bek yok ve buna Telles'de dahil.
TelleS mi genç carole mu
Telles: 15/12/1992TelleS mi genç carole mu
İlk transferi sağbeke yaptık Sabri ile sözleme uzattık zati..
Bana kalsa ilk transfer sag bek pozisyonuna yapilirdi. Ben sag bek saglam demedim. Genel anlamda takimda dogru düzgün bek yok ve buna Telles'de dahil.
bu ne iyimser yaklaşım ablam böyle sende hamzagillerden misin yoksa .....:-)Alex Telles'in annesi: "Benim oğlum Dünya'nın en iyi sol beki. Galatasaray, çok şanslı.."
10-12 milyonluk teklifler geliyor da Telles' in satılmasına karşı çıkanlar var ha?...
-Güçsüz ve dengesiz, fizik temasa gelemiyor...''Güçlenecek''
-Ortaları Sabri' ninkinden bile berbat...''Öğrenecek''
-Pozisyon alma kabiliyeti zayıf, ceza sahası içinde bodoslama çift dalıyor, pas-dripling tercihleri facia...''Canım daha kaç yaşında çocuk?''
-Yahu peki şu an iyi yapabildiği ne var da ümit besleyelim?....''Eeeee, ıııııı, efenim Brezilyalı.....22 yaşında....eee, ıııı....''
Avrupanın zengin kulüpleri de zaman zaman böyle transfer saçmalıkları yaparlar, faydalanmak gerekir...
Katiliyorum buna. Telles de daha beklenilen seviyede degil ama öyle hemen ilk firsatta satinca eline ne geciyor ben bunu sorguluyorum iste. Yerine Carole'u koydun diyelim. Eh bu sakatlaninca ne olacak, Balta yi mi görecegiz orada?
Ama Tellesin daha iyi olma ihtimali o kadar da az degil bana göre. Giderse oraya da mutlaka bir adam alinmali. Nereye el atsan cürük vallahi, adam gibi topcu olan pozisyon belki 4'ü gecmez ilk 11 de.