Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
robben ibra benim icin hikaye, ben star degil star olmak isteyen ac ve yetenekli genc futbolcu istiyorum. belki bu gencler yüzünden bir sezonumuz heba olabilir ama yarinlar bizim olur. yeterki özenle alinsin bu yetenekli arkadaslar.

İşin sırrı kurduğun son cümlede. Tebrik ederim.

Melo Internde.
Inter 3 Mil + Oyuncu verecekmis.

3 Mil + Nagatomo konusuluyor (baska Oyuncu da olabilir veyahut 3Mil+Nagatomo+Oyuncu)

#S55 Out #N55 In :D

GS JAPONYA Twiteri acilmisdi... güzelce Japonya Markete yöneliriz (Forma Satma vs..)

https://www.youtube.com/watch?v=cXF9I7wayyA

Sezon 15/16 Defans Hat:

Nagatomo - Transfer - Kadro* - Carole

* Chedjou/Semih/Hakan

Beyler bu arkadaş İspanyol mu gerçekten, Samatyalı falan çıkmasın sonra

1373145838_extras_mosaico_noticia_1_g_0.jpg
İspanyollar genel manada çirkindir zaten bir torres bunun dışında

Melo = 3 Milyon + Nagatomo +Guarin/Medel + Shaqiri Kiralama (feci olurdu :D)

Melo = 3 Milyon + Nagatomo + Guarin/Medel (Cok güzel olur)

ne diyon sen lan ne nagamotusu melo bedava intere gidecek, bizde bedeava rodrigugez alacak yani melo-rodgi takasi, nagamoto falan hikaye

Haberi Oku

..there could be several bonuses and options involved (...) Nagatomo has been linked (...) as part of the deal.

Melo yu Rodriguez bonsveris karsilinda... bukadar da saf olamaz bizimkiler.
Rordrieguez tas catlasa 1Mil birakilir..Rm tarafindan veyahut bedava bile verirler.

CK81YC3WEAEinok.jpg

Son düzenleme:
Artik bunlarin capsizliklarina yorum yazasim gelmiyor. Insani biktirdilar. Umarim bu Melo'nun bonservisi yerine Rodriguez haberi yalandir. Ancak hepimiz de biliyoruz ki gercek cikacak.

Tellese 10 veren varda biz satmıyorsak ağır küfür ederim Hamza ve yönetime.2 Senedir gelişecek diye diye sol tarafımız otaban oldu.Üstüne hucumda da berbat.Zaten para yok diye ağlıyorlar.Ondan gelecek parayla transfer yaparlar 2 3 tane.
nah yaparlar, gidip evlatlarına zam yaparlar

ulan şu çapsız hamzaya koreografi yapıldı bi de

koskoca Galatasarayı menajerlerin oyuncağı yaptı , kazıklanıp kazıklanıp duruyoruz ortada ne transfer var ne para var sadece iyi oyuncular gidiyor. korku filmi gibi.

umarım muslera ve sneijder de gider de kendini kurtarır ne işleri var bu salak ortamda bilmiyorum zaten.

kim ne derse desin hamza hocadaki şans kimsede yok celta maçını izledim rezil oynamısız ama gene galibiyet bursa maçı öyle beşiktaş öyle başka birsürü adamda şeytan tüyü var ama bir gün bi takım gelir hiç acımaz ondan sonra foyası belli olur

Puhahaha melo bedavaya gidiyor. Sunlarin yaptığı dalavereye bak. Interden alınacak imza parası cart curt kimin cebine girecek acaba.
Kural gereği 30 yaşını aşmış futbolcu gitmek isterse aldığı yıllık ücreti ödeyip gidebilir ondan 3.1milyon eur

Edit: sonradan gördüm Jose durumunu pardon ama gazeteler 3 milyon para aldığımızıda yazıyor Melo için kapı beklemek lazım

Sony Xperia

Son düzenleme:
Kural gereği 30 yaşını aşmış futbolcu gitmek isterse aldığı yıllık ücreti ödeyip gidebilir ondan 3.1milyon eur

Edit: sonradan gördüm Jose durumunu pardon ama gazeteler 3 milyon para aldığımızıda yazıyor Melo için kapı beklemek lazım

Sony Xperia

Bu kural neden Sneijder'e islemiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt