Murat Kalkan
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2011
- 3.684
- 990
- 1.523
FB sponsor olarak thy i acikladi ama bedelsiz sadece ucuslari üstleniyor galiba basinda hic konusma yok sanki cok büyük basari gibi gösteriliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 senede bir feda sezonu yapıyoruz, ben alıştım artık.Hersey cok acik. Eskiden Hamza ve Cuneyt'in aciklamalarina belki fiyatlari dusurmek ve gizlilik acisindandir diye yaklasiyordum. Ancak bunlar ciddi ciddi feda sezonu yapiyorlar. Ben artik iyi transfer beklemiyorum. Birkac tane daha cop alirlar o kadar. Capsizlar anlamiyor ki bu cop kadro ile Sampiyonlar Ligi'ne zaten gidemezsin onumuzdeki sene. Ne anladim ben UEFA'dan ceza yememekte. Sen cezayi kestin zaten kendine. Bu sene Adnan Polat'in son senesi gibi olacak. Bu arada bu taraftar ne kombine alir ne de maclara gider bu sene.
Ya sırf yazmış olmak için yazmayın,Sneijder, Podolski, Chedjou, Jose yedek kalacak değil mi,bırakın bu işlerisaka maka telles ve melo giderse hamza'nin kafasindaki evlat fc'ye baya yaklasiyoruz, nasil seviniyordur simdi capsiz
---------burak------umut----------------
yasin----bilal-------selcuk----------olcan
carole-----hakan----semih----------sabri
Ya sırf yazmış olmak için yazmayın,Sneijder, Podolski, Chedjou, Jose yedek kalacak değil mi,bırakın bu işleri
Sony Xperia
geçen seneki karga ve kuş yok bu sene karşımızda egemenli emreli kuş yok !!Abi adimiz yetiyo derbilerde formayi koysak kazanirizda avrupa zor çok zor
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya sırf yazmış olmak için yazmayın,Sneijder, Podolski, Chedjou, Jose yedek kalacak değil mi,bırakın bu işleri
Sony Xperia
Alkası yok,lafım sadece sana da değil ama burada ağlayan o kadar üye var ki sanırsın takım sonuncu, eyvallah eksiklik var, saçma açıklamalar var ama ben Carole ve Jose transferlerini beğendim, Telles'e,Bruma'ya herkes küfür ediyordu geçen yıl,çöp,Mancini-Terim kazığı,kör öldü badem gözlü oldu,Gomes dendiğinde herkes Burak daha iyi dedi alamayınca oooo ortalıkta yönetim istifa,istifa etsinler ama Gomes için değil anlatmak istediğim (sözüm meclisten dışarı) burada bir grup var ki emin ol İbra gelse bu ne bu yaşta futbolcuya bu para mı verilir diyecek,Melo.ve menajeri heryerde açıklama yaptı gitmek istiyorum diye, bizim millet yok efendim sözleşme teklif edilmedi,yok tehdit edildi bin tane laf ediyorlar,laf sokalım da nasıl olursa olsun, adamlar kuş beyinli olmalarına rağmen forumlarında şu ağlak durumla bildiğin... Şak geçiyorSarcasm dedektörlerini açmayı unutmuşsun gibi
Aynen öyle, ironi yapmanın da sınırı olmalı insanlar ciddiye alıp burada birbirine giriyor daha 20 gün önce azize küfreden grup bizim ağlaklar yüzünden daha bir havaya giriyorabartının suyunu çıkarıyoruz cidden bu şekilde kendimizi sinir etmekten başka birşeye ulaşamayız
Olcan'ın patlama yapacağı sezon olduğunu düşünüyorum , yalnız etrafı bok götürebilir..
Alkası yok,lafım sadece sana da değil ama burada ağlayan o kadar üye var ki sanırsın takım sonuncu, eyvallah eksiklik var, saçma açıklamalar var ama ben Carole ve Jose transferlerini beğendim, Telles'e,Bruma'ya herkes küfür ediyordu geçen yıl,çöp,Mancini-Terim kazığı,kör öldü badem gözlü oldu,Gomes dendiğinde herkes Burak daha iyi dedi alamayınca oooo ortalıkta yönetim istifa,istifa etsinler ama Gomes için değil anlatmak istediğim (sözüm meclisten dışarı) burada bir grup var ki emin ol İbra gelse bu ne bu yaşta futbolcuya bu para mı verilir diyecek,Melo.ve menajeri heryerde açıklama yaptı gitmek istiyorum diye, bizim millet yok efendim sözleşme teklif edilmedi,yok tehdit edildi bin tane laf ediyorlar,laf sokalım da nasıl olursa olsun, adamlar kuş beyinli olmalarına rağmen forumlarında şu ağlak durumla bildiğin... Şak geçiyor
Sony Xperia
olsun bol bol pilav yeriz 5 sene sonrada ş.ligi şampiyonu olacağız nasılsa hayat çok güzelMevcut 11.
--------------------- Muslera ----------------------
Boş ------- Chedjou -------- Semih ------- Telles
------------ Selçuk ---------- Boş -----------------
--- Yasin ---------- Sneijder --------- Podolski ---
--------------------- Burak -------------------------
Şu kadro ile üçüncülük başarı olur. Fener bizi zaten ezmiş durumda, Beşiktaş'ın kadrosu bile daha iyi. Bizim takım seri puan kayıpları sonrası iyice ligi bırakacağı için Trabzon, Bursa vs. de puan olarak geçer bizi muhtemelen. 6. ile 8. arası bir yerde bitiririz ligi herhalde.
Şu Ozan Tufan işi eğer bu kadar çöpten kurtulacaksak olsun abi, hatta Emre Taşdemiri'de versinler, yarım takım verelim
Ozan+Emre= Olcan-Yekta-Sercan-Furkan-UmutG.-Tarık-Dzemaili-Dany-Oğuzhan-Ontivero
şöyle bir şey olsun yönetime hocaya bakış açım değişir vallahi, Bursa gerçi bunların paralarını ödeyemez.
Meselenin aslını kimse bilmiyor, şu anda Beşiktaş ın Gomez e bonusları ile yılda 7 milyon eur vereceği söyleniyor ve adamın 2,5 milyon alacağından vazgeçtiği dolayısı ile bu paranın kendisşne ödeneceği de söyleniyor yani herkes birşey söylüyor Podolski de 10 milyon deniliyor du 2,5 a alındı belki gerçekten başta 9 milyon istediler, sonra satamayınca iyi bir pazarlıkla düştü,belki Cüneyt yalan söyledi,Hamzanın açıklamaları her ne kadar sinir bozucu olsa da ben kendisinin yabancı transferinde parasal mevzulara direkt müdahil olduğunu zannetmiyorum belki de Başkan Cüneyt e bu sebeple kızdı ve Cüneyt bu sebeple gitti perde arkasında nelerin döndüğünü kimse bilemez, ve dediğim bilmeden sallamayın kimseye netleştirelim öyle tepki koyalımMesele gomez in gelip gelmemesi değil. Mesele 9 Mio gibi bi yalan söylenmesi
Bu yazdıklarını alsınlar, Ozan'ı vermeseler de olur. Bu çöplere giden para ile gideriz adam gibi ön libero alırız.