Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brezilya dan 2 tane genc sambaci getirsinler onlar da tutarsa iyi paraya ilerde satilir gene. Soyle solbek, sagbek, veya bir orta saha alsinlar 2-3 milyon a.

Eskişehir'in yedek kalecisini alacaklar? madem yabancı kaleci gelecek genç ve potansiyelli biri gelsin. Boffin son derece kötü kaleci.

Boffin oyuncu/model olacak adammış, yanlış meslek seçmiş :D

Ali Naci Küçük: "Koray Günter ve Jem Karacan kampta bekleneni veremeyen isimler"

niye aldın hamza jpk?

Telles'ten şöyle bir 10-15m gelse eksiklerimizi kapatmak adına iyi olabilir ama gelen para düzgün harcanır mı pek ümidim yok bu konuda.

Boffin alinirsa tek bir aciklamasi var: Muslera'yi satacaklar.

Kilif da hazir: FFP

Seneye de Sneijder'den kurtuluyoruz diye düsünürler, ordan da yillik maasindan tasaruf ederler.

Bence bu sezon iyi kötü belki biseyler yapabiliriz ligde fakat seneye durum cok vahim olacak.

Boffin
Sabri Chedjou Semih Carole
Hamit Selcuk
Yasin Bilal Podolski
Burak

böyle bi 11 elimizde olan sezon sonu itibariyle...

Ruhuna el Fatiha.

Boffin'i hiç izlemeyenler iyi diyebilir. Geçen sene baya rezildi ve 2.ligden gelen Ali Şaşal son 10 hafta formayı kaptı. Boffin geleceğine Eray oynasın daha iyi.

Eskişehir'e en az 2M falan öder bunlar şimdi.

Yediğimiz kazıklardan sonra tekrar eskişehire para kazandırmak en kibar tabirle alçaklıktır

Telles'ten şöyle bir 10-15m gelse eksiklerimizi kapatmak adına iyi olabilir ama gelen para düzgün harcanır mı pek ümidim yok bu konuda.

Kimse gitmesin (ilk 11den çöpler değil) kimsede gelmesin bu yönetim yakinda yok daha transfer döneminde erken seçimi sordular aysal başkana. Harcamasin bunlar gelene kalsin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt