Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde uzandim kalkmaya bile keyfim yok

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

stoper beklerken birde melo gidiyor elden, melo gidiyorsa onun yerine ayni kalitede adam alinmali.
hamitle bu is olmaz, iyi bir yedek olur lig icin okadar.

stoper - mevcut stoperlerle gecen senenin aynisini yasariz cl de.
önlibero - melo kalsaydi gerek kalmazdi - takas oalcaksa kesinlikle önliberoya karsi olmali, medel olabilir o bile melonun yaptigini yapamaz.
sag bek - sabri alternatif olarak kalsa kimsenin sesi cikmazdi böyle onada idam karari verildi.
sag acik - yetenek alsalar razi olacagiz
forvet - yildiz olmali ama diger mevkiler daha önemli, önce oraya adam alinmali.

sabri, dzemaili ve yekta damgalarini vurdular bu macta.
hadi sabriyi gönderemiyoruz kontratindan dolayi bari öbür gerkesiz oyunculari tutmayin.

ulan o begenilmeyen sercan bile cogu kisiden kaliteli anlayin yani.
adam en azindan calim atabiliyor hizli.
yedek olarak kalmali !

6-7 transfer yapılmak zorunda arkadaşlar.şu anki takım mahallle takımı bile olamaz.o yüzden ciddiye almayın.

stoper beklerken birde melo gidiyor elden, melo gidiyorsa onun yerine ayni kalitede adam alinmali.
hamitle bu is olmaz, iyi bir yedek olur lig icin okadar.

stoper - mevcut stoperlerle gecen senenin aynisini yasariz cl de.
önlibero - melo kalsaydi gerek kalmazdi - takas oalcaksa kesinlikle önliberoya karsi olmali, medel olabilir o bile melonun yaptigini yapamaz.
sag bek - sabri alternatif olarak kalsa kimsenin sesi cikmazdi böyle onada idam karari verildi.
sag acik - yetenek alsalar razi olacagiz
forvet - yildiz olmali ama diger mevkiler daha önemli, önce oraya adam alinmali.

sabri, djemali ve yekta damgalarini vurdular bu macta.
hadi sabriyi gönderemiyoruz kontratindan dolayi bari öbür gerkesiz oyunculari tutmayin.

ulan o begenilmeyen sercan bile cogu kisiden kaliteli anlayin yani.
adam en azindan calim atabiliyor hizli.
yedek olarak kalmali !

Sercan yasinden iyi sag kanatta yasin oynuyacagina sercan oynasin daha makul yemin ederim

iyimser arkadaşlar gerçekten helal olsun..
adam gerekeni yapacağız dedi, iyi okuyun bunu söyleyen HH
adam sabrinin yerine adam alacağız demedi en fazla tarık oynar sabri yedek oturur.

Burada defalarca" Defans çöp, en az 3 u , Selcuk ve Burak degismeli" diye yazmistim. Gecen sene 27 macta 34 gol, CL de 6 macta 19 gol yedik hala robben diyosunuz" diye defalarca yazmistim.

Bugun yine beni hakli cikartti.

Melo olmazsa bisey opmaz diyenler vardi ruya goruyorsunuz dedim. Hamit var dediler 3 hafta sonra sakatlanir 4. Yilinda da yatarak 3 milyon euro kazanir dedim defalarca cok sukur.

Bu nice di. Yarin bayern gelir aciyi anlatmaya tek elimiz yetmez dedim.

Umarim bizim capsiz biladers &Co durumun vehametini idrak ederler Allahin cezalari!

Abi ben sabriyi gormek istemiyorum tarik oynasin almicaklarsa sabriye katlanamıyorum yaa KAT LA NA MI YO RUM

Adam gerekenleri yapacagiz derken ben eminim ki Sneijder ve Podolski'yi kastetmistir. Evlatlari mukemmel top oynadi. Her biri yildiz. Yekta'yi, Sabri'yi, Umut'u, JPK'yi (liste uzar gider) Anadolu takimina ver, ilk 18'e almazlar. Durum bu kadar vahim. Sabri'ye kufur serbest mi? Icimden geldi.

Burak iyi bi golcu kabul ama top tutamiyoruz onunla..ona gelen her hucum baslamadan bitiyor kontra yiyip duruyoruz olmaz bu adamla

Gerekeni yapacağız derken İbrahimoviçi kastedecek değil ya Niyaziyi kastediyordur. Hafta içinde açıklanır süper yetenek Niyazi.

Elimizdeki en iyi orta sahayı+en iyi 3 kanattan 2sini totalde 5.5m avro bonservise yolladık.Bu gerçekten müthiş bi başarı tebrik etmek lazım

Sag bek orta saha forvet alinda duzelir bu takim ciddiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt