Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugunki macimizdan sonra da eksikler eger bazi insanlarin gozune girmediyse..ve buna karsi bir hamle yapmayacaklarsa yapmasinlar. Kendi kuyularini kaziyorlar her gecen gun ile. Bu taraftar goklere cikarmayi biliyorsa, o kuyuya gomer de gunu gelince.

Isin kotusu, gunu geldi de geciyor.

İnter macinda stafa gidecek olan taraftar basta evlat sabri ve ayi hamzayi yuhlamazsa yaziklar olsun eger inter macinda hem hocaya hem yerli ceteye ve yonetime tepki gostermeli is isten gecmeden yoksa bu yil tarihimizin en kotu sezonunu gecirebiliriz ozellikle cl yi dusunemiyorum bile.

belki ders olur birilerine , şerden hayır çıkar mı acaba dengeli yöneticilerimizden...

Renktas bana kizanlar oldu ama hamza yanlisindan donucek gibi geliyo bu bir ikinciside bziim yerliler hicbirzaman hazirlok maclarink onemsemez hazirlik maclarinda donem donem bi tip seyler goruyoruz kadro saglam oldugunda bile bizim takimlarda olabiliyo bu ligde böyle olmaz bu futbol olmaz mesela hamza bu kadar kotu oynatamaz takimi eminim buna neyse gelelim asil mevzuya unarim kafalarina dank etmisytir bir sag bek orta saha ve forvetle bizim kadro baya iddiali olur ligde

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şikeciler fena oynamıyor yalnız, bizi bu halimizle fena öttürürler, toparlanmalıyız acilen

Bence tellesten gelen para ile defansı yenileyelim olmayacak böyle,ön libero alex songu da mutlaka almalıyız olmadı leiva

hakan baltayla cle mi cikacagiz ?
adam yedek olur okadar, mevcut savuma hattimizda banko ve ilk yazilcak hale geldi
gerisini siz düsünün !!!

Ffp rezillerin imdadına yetişen kılıf oldu

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sikecilerin macini izledim shaktar salakligina yansin fakat sikeciler bir aya tas gibi takim olur bizimkiler daha gotunu kaldirmaktan aciz yazik valla koskoca kulubun hocasi hamza sag beki sabri baskani ozbek bu takimdan ne hayir beklenir.seneyede sneijderla muslera kacar akhisar gibi takiliriz

bir taraftan biz, bilmem fransa liginin orta siralarinda oynayan takimdan 4 yesin bir taraftan ligleri baslamis tas gibi takim olan shahktarla kafa kafaya oynayan bir fener. simdi ben galatasarayin baskani olsam bu aksam tez transfer emrini verirdim. yoksa sampiyonlugu biraktim ikincilik bile hayal

Bugunki macimizdan sonra da eksikler eger bazi insanlarin gozune girmediyse..ve buna karsi bir hamle yapmayacaklarsa yapmasinlar. Kendi kuyularini kaziyorlar her gecen gun ile. Bu taraftar goklere cikarmayi biliyorsa, o kuyuya gomer de gunu gelince.

Isin kotusu, gunu geldi de geciyor.

Baba artık gözüde geçtik başka yerlere girecek.. Tövbe estağfırullah...

Galatasaray futbol takımı iflas etmişdir, iflasdan baş sorumlu ise fatih terimdir ondan sonra son 3 başkan,danışmanlar,çöp evladiyelik yerli çetesi ve moruk kongre üyeleri ile asalak menejerlerdir..

beyler twitter'a hadi,burdan yazması kolay icraat beyler icraat hadi sesimizi duyurmamız lazım,tt ye sokalım şunu : Sözündedur Dursunözbek

Galatasaray futbol takımı iflas etmişdir, iflasdan baş sorumlu ise fatih terimdir ondan sonra son 3 başkan,danışmanlar,çöp evladiyelik yerli çetesi ve moruk kongre üyeleri ile asalak menejerlerdir..

o kadar milyar euroluk gayrimenkulleri çeyizine mi saklıyor bunlar? gs hiçbir zaman iflaz etmez kardeşim hikaye o.türkiyenin en zengin kulübü ama bu kulübü yöneten 3-5 beyin var.yoksa zengin iş adamı çok fazla,kimse topun altına girmiyor.

Adamlar tuturmus ffp zaten bu kadroyla seneye cl ye gidemicez ne ffpsi bari ligde rezil olmayalim ozbek kardesler kulubu yemeye gelmis belli

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt