Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktas bana kizanlar oldu ama hamza yanlisindan donucek gibi geliyo bu bir ikinciside bziim yerliler hicbirzaman hazirlok maclarink onemsemez hazirlik maclarinda donem donem bi tip seyler goruyoruz kadro saglam oldugunda bile bizim takimlarda olabiliyo bu ligde böyle olmaz bu futbol olmaz mesela hamza bu kadar kotu oynatamaz takimi eminim buna neyse gelelim asil mevzuya unarim kafalarina dank etmisytir bir sag bek orta saha ve forvetle bizim kadro baya iddiali olur ligde

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inşallah dediğin gibi olur renkdaş , mutlaka takviye şart mutlaka... her şeyin altında cüneyt çıkıyor , hamza hocanın 'çok geç kaldık transferlerde' demesinden anlaşılıyor başkanın kardeşine..

bu doping olayi fener bali olur resmen ha yani.
lucescuda bu tür hatayi veya riski nasil göze aldi anlasilir gibi degil yani.

faroe adalari ile ayni torbada yer alan milli takimin kadrosuna dahi giremeyen tonlarca oyuncu var kadroda. 5 kurus etmiyor, asla da etmeyecek adamlara milyon eurolar ödüyoruz hala deniyoruz hala besliyoruz

Oyuncu kalitesinden ziyade Milli Takım eski coşkusunu her anlamda kaybetti bence.Messi de gelse çok bir farklılık olacağını sanmıyorum.

fener şohtarı geçse ne olur ya hükmen mükmen

play offta verirler küsküyü

Ben nedense bu Fenerdeki Souza'ya kafayi taktim arkadas. Macta hep buna dikkat ediyorum nedense :D

Bu cöpe bunlar ne kadar veriyor yillik? Cok pis komisyon transferi bu hiyar.

İDDİA | Galatasaray, Wesley Sneijder ile olan sözleşmesini 2018'e kadar uzatma konusunda anlaştı.

vallahi yönetim korkmaya basladi. Sneijderde kendisini sallmaya basladi karisik durumundan dolayi. 3 sene uzattilar. ADAM OLUN LAN

lucescu o kadar salak bir hocamı risk olsa zaten oynatmaz demekki bildikleri var ki oynatmıs bişeye güveniyolar ...yani sunu yapmaları bile turu gecemeyeciginin garantisi aglamaya basladılar her zmanki gibi fener ;(;(;(;(

UEFA'ya başvurmalarına gerek yok ki,B numunesi de pozitif çıkarsa ilk maç otomatik 3-0.
Reis olur mu öyle şey? Adam bu maçta dopingli çıksa tamamda önceden olmuş doping olayı. Bu maçı bağlayan bir şey yok.
doping yapan ilk futbolcu değil sonuçta, sen hiç dopingli bir adamın yaptığı sonraki maçların 3-0 tescil edildiğini gördünmü ben görmedim
uefa ceza verse de oynatsalar o ayrı. Bi bok çıkmaz uefaya başvursalarda yine dopingli çıkmazsa.

Yerli oyuncuya fazla yıllık ücret vermeyeceksin ki gitsinler avrupada 2.liglere orta sınıf takımlara kültür öğrensinler..mental olarak değişssinler..bizde gerekirse 8 9 yabancılı oynayalım..hem milli takım basarılı olsun hem kulüpler..bu yerli oyuncular iyi kontrat sebebiyle gitmiyorlar..suna eminim selcuk burak plden teklif alsın gitmezler..adamlar burda nasıl para kazanıyorlar ben olsam bende bırakmam..tabi bu zihniyet yıllar geçtikçe oturacak birkaç kulüp bu sistemi oturtup öncü olabilir..su an bu vizyonda yöneticimiz yok maalesef..fb bu konuda ilk yıl atılım yaparak yerli beceriksizleri gönderip kadroya yabancılar aldı iyi veya kötü deniyorlar..biz hala yerli himayesi altında gidiyoruz..bu da futbolcuya dayalı sistemi getiriyo..buna sinirleniyorum

Bu koşullarda mevcut yönetim ve teknik heyetten daha fazlasını beklemek akla zarar olduğundan, Bursaspor'dan; sağbek, merkez orta saha ve stoperde de verim alabileceğimiz "Ozan Tufan" ile sağ açık ihtiyacını nispeten çözüm olması adına "Volkan Şen" ikilisini paket halinmde almak akıllaca olur diye düşünmekteyim, tabi çok uçuk rakamlar talep edilmediği takdirde.

Böylelikle en azından genç, tempolu, joker bir oyuncunun yanısıra iyi kullanıldığında yaratıcılığı ile fayda sağlayabilecek bir kenar hücumcu kazanmış oluruz.

Gönül çok daha iyilerini arzu etmekte, lakin kısa vadede bu beklenti hayal gibi görünmekte.

Fenerin yaptığı tamamen salaklık adam amerikada doping yapmış feneri bağlayan bir durum yok.
dopingden ceza almış olupta oynatsalar tamam.

Onur Kıvrak: ''Kurumlar kalıcı, kişiler gidicidir.''

Havaalanında söylemiş galba.

Bugün yarın çıkıp haklarımız yeniyor üüüüüüü fred blablabla derlerse şaşmam.
Iğrenç takım ya türkiyenin kara lekesi

Icardi nin balkonu :D

11822755_1018764658157087_1363855701036057613_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt