Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam fener maçında mı doping yapmış ? Hayır
adam dopingten men edilipte mi oynatılmış ? Hayır

geçiniz, bir şey çıkmaz o işten adam 2-3 hafta önce doping yapmışsa fener maçını bağlayan bir şey yok.

Fred'in şu an için Fenerbahçe maçına çıkmasına yasal olarak bir engel bulunmasa da, FIFA olası bir ceza ya da tedbir kararı alabilir

Shakhtar'da doping skandalı! – Fotomaç – 28 Temmuz 2015

eğer doping işinde takımın da parmağı varsa takım da ceza alır.

bu dursunun da tayfasınında bi an evvel gitmeleri lazım vizyonsuz apaçiler !! hamza da gitsin anadolu takımı calıstırsın cok meraklı zaten

Bu Ben Arfa'nin bir ara göbegi ayni Olcaninki gibi özerklik ilan etmisti, hala öyle mi ?

Nagatomo'nun 13-14'te 5 gol 7 asistlik bir performansı var ama bu sene pek oynamamış. O sene İnter 3-5-2 oynamış. 3-5-2'nin kanadında bütün sene iyi oynayan bi oyuncunun en azından kondisyonunun çok iyi olduğunu düşünebiliriz sanırım. Transfermarkt'ta baktım sakatlıklar geçirmiş bu sene aralıklı o yüzden fazla oynamamış. Bence gayet makul yani alabileceğimiz iyi beklerden biri diye düşünüyorum 2 kanatta da oynuyor artı adam da bizi istiyor ek olarak. Neyi düşünüyorlar ki Nagatomo konusunda anlamıyorum hala.

kaleciler Muslera Hakan Eray
savunma Maxi Sabri Chedjou Semih Agger Hakan Telles Carole
orta saha Song KPB Selçuk Hamit Yasin Sneijder Konopylanka Podolski Emre Sinan Jose Bruma
forvet Llorente Burak Umut Sercan
ulan şu takımı kurmak bu kadar zormuydu ?

Sözü mözü kalmadı, bu çapsızların durması değil pılını pırtını toplayıp gitmesi gerek..

[VINE]eXA1qj2aEA7[/VINE]

LANET OLSUN,ŞU ADAMLARI KADRODA TUTAN,BAŞARI BEKLEYEN BÜTÜN YÖNETİCİLERİN ALLAH BELASINI VERSİN YA

Nagatomo'nun 13-14'te 5 gol 7 asistlik bir performansı var ama bu sene pek oynamamış. O sene İnter 3-5-2 oynamış. 3-5-2'nin kanadında bütün sene iyi oynayan bi oyuncunun en azından kondisyonunun çok iyi olduğunu düşünebiliriz sanırım. Transfermarkt'ta baktım sakatlıklar geçirmiş bu sene aralıklı o yüzden fazla oynamamış. Bence gayet makul yani alabileceğimiz iyi beklerden biri diye düşünüyorum 2 kanatta da oynuyor artı adam da bizi istiyor ek olarak. Neyi düşünüyorlar ki Nagatomo konusunda anlamıyorum hala.
3-5-2 nin kanadında oynayan adam 4-4-2 nin bekinde çok zorlanır tıpkı Telles gibi o da buraya gelene kadar 3-5-2 ye alışmıştı burada adamı afaroz ettik

Maxi Pereria'yı beğenmeyen adam Nagatomu'yu mu beğenecek renktaş..

Bize hücumu değil savunması taş gibi olan Sağbek gerek..

Takımın savunması rezil bi durumda..

Modern futbolun gerekliliklerini yerine getiren bi forvet ile 3 tane savunma yapmayı bilen adam gerekli.. stoper-sağbek---ortasaha ( melo yu salaklar gönderdiği için yazdım )

Copa america da yapmış diyoruz dopingi yapmışsa, kulübün ne gibi bir parmağı olabilir? Kaynak müthişmiş :D

dopingi yapmış adamın ceza alması gerekir bu ceza da mendir. adamın men alması ve bir süre maçlara çıkmaması gereken yerde sen profesyonel maça çıkarıyorsun ...
kaynağı rastgele verdim google amcaya " shaktarda doping skandalı" de tonla kaynak çıkıyor.

3-5-2 nin kanadında oynayan adam 4-4-2 nin bekinde çok zorlanır tıpkı Telles gibi o da buraya gelene kadar 3-5-2 ye alışmıştı burada adamı afaroz ettik

Bu adam 5 senedir İtalya'da İnter hep 3-5-2 oynamadı sonuçta o sene sadece. Son sene hariç 30 maçtan aşağı oynamamış hiç. Ben sanmıyorum ki defansı zayıf olsun bu adamın. İtalya'da öğreneceğin şey defans zaten.

dopingi yapmış adamın ceza alması gerekir bu ceza da mendir. adamın men alması ve bir süre maçlara çıkmaması gereken yerde sen profesyonel maça çıkarıyorsun ...
kaynağı rastgele verdim google amcaya " shaktarda doping skandalı" de tonla kaynak çıkıyor.

men karari cikmadan oyantir uefa oynatamasin derse baska.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt