Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasında , daha iyisini zor bulacağımızı düşünmekteyim.
Asamoah yada luis gelirse ne ala.
Ama Evra bizi 6 ay çok rahat idare eder üstüne de koyar bence

Bu işin bir sonraki senesi de var. Uzun vadeli planın parçası olabilecek birisini takıma adapte etmek varken 6 ay idare etsin diye 40 yaşındaki futbolcuyu getirmenin mantığını göremiyorum ben. Hedefi orta sıralar olan bir takım değiliz ki biz. Aptalca transferlerle parayı harcayacaklarına takımın en çok ihtiyacı olan mevkilere harcasınlar o parayı. Fırsat transferleri olmuyorsa 10-15 bonservis bedeli ödesinler ama adam gibi bir sol bekimiz olsun artık.

Evra eğer hakem ve rakip ile dalaşmazsa aynı drogba döneminde olduğu gibi çok güzel gol sevinçleri ve enstantaneler görebiliriz.

Evra eğer hakem ve rakip ile dalaşmazsa aynı drogba döneminde olduğu gibi çok güzel gol sevinçleri ve enstantaneler görebiliriz.
Bize hakem ve rakip ile uğraşacak adam da lazım. Özellikle derbilerde hem rakibe hem hakemlere psikolojik üstünlük kurmak için. FT dönemindeki Melo, Engin örneği mesela...

Asamoah bedavaya geliyor!

Juventus, Telles’i alırsa, Galatasaray Asamoah’ı bedavaya kadrosuna katar. İtalyan ekibinin Telles’e ödeyeceği bonservisten Galatasaray’a düşen pay, Asamoah için ödenecek ücreti karşılar. (Emre Kaplan)
Very Niceeee

Bize hakem ve rakip ile uğraşacak adam da lazım. Özellikle derbilerde hem rakibe hem hakemlere psikolojik üstünlük kurmak için. FT dönemindeki Melo, Engin örneği mesela...
sadece kırmızı kartı kastettim aslında .Drogba bu işi çok iyi kotarıyordu mesela.

fatih terim ali naci gibi dursun yalakasına haber bilgi verecek :asd22:

kanat forvet alacaksak kiralık olarak yabancı önerim bu Vitinho - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt

giphy.gif

Sergen, Vitinho ismini gördü.
Geçmiş olsun.

ndiaye sene sonu 20 ye yollasak kiralık imbula yanına beleş fellaini ile yeri hayli hayli dolar beleş asamoah ve bernard sol tarafı felaket yapar kaliteli bir forvet kiralanır tek stopere para gömeriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt