Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sad-puppy-gif-5.gif

Hücum performansı, temposu eskisi gibi olamaz ancak defansif olarak güvenirim Evra'ya. Carole, Linnes, Lato ile uzun zamandır aksayan mevkilerin başında geliyor sol bek. Evra tecrübesi yarım sezonluk geçiş dönemi için bence yeterlidir. Ana hedefin Asamoah olduğunu varsayıyorum tabi.

Evra belki Fatih hocayla güzel bir ivme yakalar da çok antipatik bir adam başka isimlere yönelmeliyiz

Bence Baba yı kiralık olarak alsak daha faydalı olur

Sa evra sevdalıları

Hem asamoah hem evra hem penaltı hem gol

TapaTalK

Evra 6 ay için çok iyi olur. Şöylede bir gerçek var. Çok istediğimiz Asamoah(Bende çok istiyorum) geçen sene 35'lik Evranın yedeğiydi :)

Evra lan bu boru mu. 34lük Dani Alves bile en iyi seviyede oynuyor hala

Evra 1+1 seneligine alinabilir. Max 2 m. euro verilmeli senelik.

@Fatih Hacı Instagram gecen messi golü atan bozan uymazın cok güzel bi videosu

Instagram burda attıgı o messi golününün dısında sol ayagı ile attıgı bi gol var abi.her iki ayagını da iyi kullanıyor.

Son düzenleme:
telles, juve'ye transfer olursa juve asamoah'ı galatasaray'a verecek. ancak porto telles'i bırakmak için önce carole'ü istiyor. sevilla ise sol bek transferi yapmadan carole'ü bırakmak istemiyor. gündemindeki isim ise juve'nin atalanta'da kiralık olan futbolcusu spinazzola.

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sonra herkes uşağa....

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

olm evra kesmez bak

ukraynanın başındaki shevchenko falan gelsin forvete. gomis bütün sene tek başına çekemez forvet yükünü, hafifletmek lazım. ukraynadan izin almak lazım ama.
forvet arkasına da dennis berkamp falan gelsin malum belhanda leş gibi oynuyor.
mariano sakat alternatif olarakda zambrottayı alalım, gözü kapalı emanet edebiliriz sağ kanadı.

aralarında çok yaş farkı yok. bence makûl transferler.
Giggs gelsin kanat forvet lazim ya
Hem iyi anlasirlar..

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ruslardaki KING EMENIKE EMANUEL'den niye bahsetmioruz?

telles, juve'ye transfer olursa juve asamoah'ı galatasaray'a verecek. ancak porto telles'i bırakmak için önce carole'ü istiyor. sevilla ise sol bek transferi yapmadan carole'ü bırakmak istemiyor. gündemindeki isim ise juve'nin atalanta'da kiralık olan futbolcusu spinazzola.

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hepsi birlikte dursunu sey etsin sonunda
Ben fitim.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sene sonu sampiyon olunca 1 tane yıldız transferi yeter.bozan uymaz ve mustafa kapı direkt a takıma cıksın.en büyük transfer ikisi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt