Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.135
- 20.033
- 3.313
...Tek basina monacoyu dagitan emenike
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
...Tek basina monacoyu dagitan emenike
Futboldan anlamadığını biliyordum yanilmamisimTek basina monacoyu dagitan emenike
Emenike yı öven bir üye, futbol dan anlamıyor...Futboldan anlamadığını biliyordum yanilmamisim
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emenikenin ne kadar rezil bir topçu olduğunu sırf bana gıcıklıgınızdan inkar edecekseniz siz bilirsinizEmenike yı öven bir üye, futbol dan anlamıyor...
Öyle değil mı yiğit.
Emenike yı öven bir üye, futbol dan anlamıyor...
Öyle değil mı yiğit.
Tek basina monacoyu dagitan emenike
mesaj sayin artsin diye emenikeyi oven postlarin vardir kesin seninEmenikenin ne kadar rezil bir topçu olduğunu sırf bana gıcıklıgınızdan inkar edecekseniz siz bilirsiniz
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yuuhhh resmen tren olmus bu istelles, juve'ye transfer olursa juve asamoah'ı galatasaray'a verecek. ancak porto telles'i bırakmak için önce carole'ü istiyor. sevilla ise sol bek transferi yapmadan carole'ü bırakmak istemiyor. gündemindeki isim ise juve'nin atalanta'da kiralık olan futbolcusu spinazzola.
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu ne lan, asamoahı transfer etmek için sevillaya sol bek bulacaz heralde.telles, juve'ye transfer olursa juve asamoah'ı galatasaray'a verecek. ancak porto telles'i bırakmak için önce carole'ü istiyor. sevilla ise sol bek transferi yapmadan carole'ü bırakmak istemiyor. gündemindeki isim ise juve'nin atalanta'da kiralık olan futbolcusu spinazzola.
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hangi emenike? Araplarda, Yunanlarda ve fbde les oglu les olan mi?