Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olm hasta etme adamı
..
15c25149859ecd1fe957027cd08cbd62.jpg

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tavarese kefilim ben,geleceği olan bi futbolcu.3-5-2 oynayan sao pauloda en cok küfür yiyen maicondu.tavares sol acık gibi oynadı cogu maçta.

yok abicim olmaz bu cocuk olursa bile 2-3 yıl portekiz liginde vs pişerse belki olur

sao paoloda maicon dahil herkese sövüyorlardı takımları kötüydü

bize scout oyuncu lazım degil bize mariano tarzı adam lazım savunması kötü sol bek gelmesin daha iyi

carole denen kör adam gibi cok adam kacırıyor bu cocuk cok söveriz cok

6 aylıgına evra yı alıp sene sonu oraya kaliteli oyuncu almak lazım yoksa bu cocuk olsun diye cok bekleriz savunma bilgisi 10 üzerinden 2

yok abicim olmaz bu cocuk olursa bile 2-3 yıl portekiz liginde vs pişerse belki olur

sao paoloda maicon dahil herkese sövüyorlardı takımları kötüydü

bize scout oyuncu lazım degil bize mariano tarzı adam lazım savunması kötü sol bek gelmesin daha iyi

carole denen kör adam gibi cok adam kacırıyor bu cocuk cok söveriz cok

6 aylıgına evra yı alıp sene sonu oraya kaliteli oyuncu almak lazım yoksa bu cocuk olsun diye cok bekleriz savunma bilgisi 10 üzerinden 2

bak sen diyosun sao paulo kötü takım diye...ve o takımda maicon sırıtıyodu zaman zaman.tavarese özgürlük tanındı 3-5-2 sisteminde.evra dede oldu artık.ve kaç aydır ayagına top degmiyo.dünyada arkasına adam kaçırmayan bek oyuncusu yok,tavares iyi bi takıma gelecek ve burda maicon,mariano ve fernando sayesinde takım savunmasında kolay uyum saglayabilir.sırf hücumsal yetenekleri için bile isterim tavaresi.çünkü 5-6 maç izledim onu.

şükrü hanedarın ispanyada oldugu balonuda böylece patlamıs oldu

bence transfer ıcın ugrasan kimse yok cenk dahil :) icimizden halledecez

Forumda bu tavares in alıcı gözüyle izleyen bir kişi yokdur.

Sao Paolo maçına denk gelmiş kişiler bile öyle alıcı gözüyle izlediğini düşünmüyorum. Sol bek sadece sonuçta. Adam Marcelo alaba etkisi yapmadıysa tabiki o maçlarda.

Sen sosyal medyadan suradan buradan o kadar laf et, yok gelme felan de (1-2 kiside degil 1000lerce mesaj at) sonra Galatasaray a gelmeyecekti zaten?

Komik bence su dedigin. Sen Arda olsan o kadar negatif lafin, yorumun, mesajin uzerine gelirmiydin? Biz istesek bize imza atardi emin olabilirsin buna ama iste, kendi bacagimiza siktik. Arda sol kanatta neler yapacak bak gor 2. Yari. Biz hala solbek arayalim. Simdi mesela Evra - Arda veya Asa - Arda olmadi Tavares - Arda olsa kotumu olurdu? Arda Yasini, Garry yi, Belhandayi, Baltayi, Carole u, Latoyu, linnesi ve Tolgayi toplayip ust ust koyar top diye sektirir su ligde kusura bakmayin!

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav istediğimiz zaman teklife komikti diyende bu adam ne anlatıyorsun sen?

Forumda bu tavares in alıcı gözüyle izleyen bir kişi yokdur.

Sao Paolo maçına denk gelmiş kişiler bile öyle alıcı gözüyle izlediğini düşünmüyorum. Sol bek sadece sonuçta. Adam Marcelo alaba etkisi yapmadıysa tabiki o maçlarda.

ben izledim abi 5-6 kez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt