Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız bi haber daha var,bu italyanlar bizi favori görüyor peres transferinde.peres şu an benfica ile görüşmesine ragmen

..
34266fab8d6cd912ddf5e4905caafdfd.gif

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsmi geçenlerden en zayıf ihtimal hangisidir diye sorsaniz Bruno Peres derim. Hem maliyeti tuzlu hem de sağ bek adam. Ayrıca Roma'da da Peres hariç bir sağ bek var o da Nisan ayına kadar sakat. Satmaya da yanaşmazlar.

Son düzenleme:
mümkünse alinacak tüm oyuncular solak olmalı, mevki farketmeksizin

Tavaresi hiç izlemedim ama okey hem yaşı hem fiziğinden dolayı benim tarafımdan oke sonuçta adam sol bek ve sp da oynuyor , bizim sol beklerden ne kadar kötü olabilir ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adamın bence adı güzel. Tam futbolcu ismi.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fullmatch diye bir siteden

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
burdakiler de izlesin o zaman.tabi sao paulonun tavaresin oynadıgı dönemde daha çok 3-5-2 oynadıgını bilerek.ben zaten 5-6 maçını izledim,potansiyelini görmem için yetti..yine izlerim bu gece.sagol

burdakiler de izlesin o zaman.tabi sao paulonun tavaresin oynadıgı dönemde daja çok 3-5-2 oynadıgını bilerek.ben zaten 5-6 maçını izledim,potansiyekini görmem için yetti..yine izlerim bu gece.sagol
Bilinen biri alınması taraftarıyım tafo muslera yerine bir kaleci önermişti bilen bilir ona benzemesin bu iş
Ikıncı plana düşmüş takımda zaten

ben biraz dinlenicem....mail atmam lazım,iş güç.sonra görüşürük

Bilinen biri alınması taraftarıyım tafo muslera yerine bir kaleci önermişti bilen bilir ona benzemesin bu iş
Ikıncı plana düşmüş takımda zaten

tavares benzemez o isme ..ki gecen yaz da ilgilendik tavaresle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt