- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
yalnız bi haber daha var,bu italyanlar bizi favori görüyor peres transferinde.peres şu an benfica ile görüşmesine ragmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fullmatch diye bir sitedenkaç tanesini izledin ve nerden...sen fernandoyu bile begenmiyosun

Adamın bence adı güzel. Tam futbolcu ismi.Tavaresi hiç izlemedim ama okey hem yaşı hem fiziğinden dolayı benim tarafımdan oke sonuçta adam sol bek ve sp da oynuyor , bizim sol beklerden ne kadar kötü olabilir ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
.......![]()
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
burdakiler de izlesin o zaman.tabi sao paulonun tavaresin oynadıgı dönemde daha çok 3-5-2 oynadıgını bilerek.ben zaten 5-6 maçını izledim,potansiyelini görmem için yetti..yine izlerim bu gece.sagolFullmatch diye bir siteden
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
baskan olmasa sevimli aslında kerata.....![]()
en buyuk kolpaciiLEVENT UMİT EROL sur Twitter : "Sadece buraları değil dunyayı yakmazsam bana da LUE demesinler !!! [URL=https://www.gscimbom.com/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=Galatasaray]#Galatasaray #Beşiktaş Via @sporundibicomhttps://t.co/S99YLXihx6"[/url]
Adamın bence adı güzel. Tam futbolcu ismi.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilinen biri alınması taraftarıyım tafo muslera yerine bir kaleci önermişti bilen bilir ona benzemesin bu işburdakiler de izlesin o zaman.tabi sao paulonun tavaresin oynadıgı dönemde daja çok 3-5-2 oynadıgını bilerek.ben zaten 5-6 maçını izledim,potansiyekini görmem için yetti..yine izlerim bu gece.sagol
en buyuk kolpacii
Ben dümdüz tavares derim hacı zorlamam.
tavares benzemez o isme ..ki gecen yaz da ilgilendik tavaresleBilinen biri alınması taraftarıyım tafo muslera yerine bir kaleci önermişti bilen bilir ona benzemesin bu iş
Ikıncı plana düşmüş takımda zaten
Inşallahtavares benzemez o isme ..ki gecen yaz da ilgilendik tavaresle