Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.673
- 109.497
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tavarese kefilim ben,geleceği olan bi futbolcu.3-5-2 oynayan sao pauloda en cok küfür yiyen maicondu.tavares sol acık gibi oynadı cogu maçta.
Zidane: "Tell me my friend, what would you do Ha ?!"? Soru: "Neden kaybettiniz?"
? Zidane: "Top kaleye girmek istemedi." https://twitter.com/futbolarena/status/952268131111702531/photo/1
tudor vari yorum. buda gidici herald
Zidane: "Tell me my friend, what would you do Ha ?!"
Bu sefer güldürdüZidane: "Tell me my friend, what would you do Ha ?!"
yok abicim olmaz bu cocuk olursa bile 2-3 yıl portekiz liginde vs pişerse belki olur
sao paoloda maicon dahil herkese sövüyorlardı takımları kötüydü
bize scout oyuncu lazım degil bize mariano tarzı adam lazım savunması kötü sol bek gelmesin daha iyi
carole denen kör adam gibi cok adam kacırıyor bu cocuk cok söveriz cok
6 aylıgına evra yı alıp sene sonu oraya kaliteli oyuncu almak lazım yoksa bu cocuk olsun diye cok bekleriz savunma bilgisi 10 üzerinden 2
Ulan hani şukru ispanyadaydi Gürkan Karadeniz boşa umutlandirdin hocam
Sen sosyal medyadan suradan buradan o kadar laf et, yok gelme felan de (1-2 kiside degil 1000lerce mesaj at) sonra Galatasaray a gelmeyecekti zaten?
Komik bence su dedigin. Sen Arda olsan o kadar negatif lafin, yorumun, mesajin uzerine gelirmiydin? Biz istesek bize imza atardi emin olabilirsin buna ama iste, kendi bacagimiza siktik. Arda sol kanatta neler yapacak bak gor 2. Yari. Biz hala solbek arayalim. Simdi mesela Evra - Arda veya Asa - Arda olmadi Tavares - Arda olsa kotumu olurdu? Arda Yasini, Garry yi, Belhandayi, Baltayi, Carole u, Latoyu, linnesi ve Tolgayi toplayip ust ust koyar top diye sektirir su ligde kusura bakmayin!
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben umudu kesiyorum yavas yavas.şükrü hanedarın ispanyada oldugu balonuda böylece patlamıs oldu
bence transfer ıcın ugrasan kimse yok cenk dahilicimizden halledecez
Forumda bu tavares in alıcı gözüyle izleyen bir kişi yokdur.
Sao Paolo maçına denk gelmiş kişiler bile öyle alıcı gözüyle izlediğini düşünmüyorum. Sol bek sadece sonuçta. Adam Marcelo alaba etkisi yapmadıysa tabiki o maçlarda.
Alıcı gözüyle mi izledin? Bide ne zaman izledin okadar maçını sergen? Sao Paolo yu mu takip ediyorsun? Çocuk şurada daha sadece 25 oynamış zaten a takımdaben izledim abi 5-6 kez
Yürüyecek hali yoktavarez alınırsa büyük olay olur, tellesden çok daha kuvvetli ve savunması iyi bir oyuncu,hucumdada çok etkili,nokta atışı olur ve çok para kazandırır bu çocuk...