Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "1-2 yere oyuncu bakacağız. Çok fazla isteğim yok zaten, halletmeye çalışacağız. Halledemezsek, kendi içimizden çözmeye çalışacağız. Kampta da birkaç maç oynamak istiyoruz. Ama çok değil."

22780.jpg

Moralim bozuldu,bu takıma kalite bek forvet 2 adam kesim lazım,bi belki iki ne demek

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kendi içimizden halledebilceğimiz bi durum olsa keşke ama cok eksik var.2 -3 yabancı+2 yerli şart.

bi önceki maç dediği gibi hocanın olmazsa olmazlar var transferde.solbek,sol kanat,forvet gibi.

sol beke yerli-genc birini almalıyız futbol oynamayı bilmese de olur

Fatih Terim: "1-2 yere oyuncu bakacağız. Çok fazla isteğim yok zaten, halletmeye çalışacağız. Halledemezsek, kendi içimizden çözmeye çalışacağız. Kampta da birkaç maç oynamak istiyoruz. Ama çok değil."

22780.jpg
Bu içimizden hal ederiz dediği an Galatasaraylıların çoğu aklına fişek gibi Hamza gelmiştir dedim kendi kendime canlı dinlerken :)

Hocam güzelsin hoşsun da içimizden hallederiz gibi hamza vari söylemler sana yakışmıyor. Hadi forvet kanat falan idare ettin de sol bek nasıl olacak. Dursun varken adam da dogal olarak güvenmiyor. Kesinlikle bu kadro 17 maçı goturemez 2 adamla en azından yedek kulübesi adama benzer ama hiç umutlu değil hoca dursundan

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu anki Galatasaray kadrosu sadece bir sol bek transferiyle de rahatlikla şampiyon olur. O ne öyle 4-5 tane transfer bekleyen var, hem de devre arasında. Sol kanat yazan var ne yapacaksın sol kanadı? Yasin Sinan Feghouli Garry, 4 tane kanat oyuncun var, bir de gerektiğinde sola atabilecegin Belhanda var. Ne sol kanadı? 17 maç kalmış zaten.

Son düzenleme:
hardeşimin oku da yaydan çıktı bu akşam

takip edelim

Moderatör tarafında düzenlendi:
fatih hoca mütevazi olmaya çalışma yardır hocam transferde.çöp dolu takım

Donk nasıldı beyler? Bide Sinan gollerin haricinde oyun içinde kaybolmadı inşallah, En çok bu ikisini merak ediyorum. Bilgi verebilirmisin. Hayır kazma olduğunu biliyorum ama donk konusunda hala bir umudum var o fizikle bir adamın bu kadar kötü oynaması ilginç geliyor bana.

Bir beyin fırtınası sorusu soralım. Ortada herhangi bir eleştiri ya da övgü ön yargısı olmadan. Sizce sene başında Fatih Hoca olsa o kadro temizliği ve transfer harekatı olur muydu olmaz mıydı?

Asamoah+Mirallas ile hocam bizi şampiyonluğa taşıyacaktır halledin şu işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt