- 30 Mayıs 2017
- 3.449
- 615
- 713
Robinho yaşıyor mu?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En son bir tecavüz davası sebebiyle İtalya da hapis cezası almak üzereydi ondan sonra ne oldu bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Robinho yaşıyor mu?
Robinho yaşıyor mu?
Tam tersine dusunuyorum. Kaan Ayhan çok gerekli bir transfer. Bircok pozisyonda oynayabilen tam bir joker.. Bugun Mariano nun yedegi Linnes ve Tarık.. Kaan Ayhan ikisini de cebinden cıkarır. Ve onun gelişi ile Tarık, Koray, Ahmet gibi adamlara yol gorunecek.. Yani kadro hafiflemiş, maliyetler dusmuş ve kalite artmış olacak..
İste amac senolun bu zaafiyetinden faydalanmak olmali,cabuk sinirleniyor ve sacmaliyor,uzerine gidilse dagilacakIyi TD ama çok çabuk gaza geliyor ve çok boş konuşuyor.
Noel+Yilbasi+Tatil ve transfer sezonu 4 ocakta basladigi icin olabilir mi acaba Hanife Hn.Ne bir duyum var ne bir gelişme tweet favlayan topçu bile yok. Baya tatsız tuzsuz bi dönem olmaya başladı
Bi de bu var en genis kadro diye ove ove bitiremedikleri besiktas ve fener full kadro cikti,cik yedeklerle arkadas sanki tutan varBiz izne pazar günü başladık ağlak şenol full yedekle çıktık maça
İste amac senolun bu zaafiyetinden faydalanmak olmali,cabuk sinirleniyor ve sacmaliyor,uzerine gidilse dagilacak
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gelsin nasil olsa guzel ulkemde ceza vermiyorlar boyle igrenc suclaraEn son bir tecavüz davası sebebiyle İtalya da hapis cezası almak üzereydi ondan sonra ne oldu bilmiyorum.
Ewt Alp bey mesai basladi ogle arasi da henuz gelmediKAP açıldı mı?
aldım. Menajer tipinde bir arkadaş yüzde
bitmese de bu iş yüzde 99 bitmiş.Liseliler bilmez.kim geliyor?