Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Robinho yaşıyor mu?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son Klübü kontratıni fesh etti kulübe yakışmayan kişi ile devam edemeyiz diye. 2013 yılında 5 kişi ile Arnavutlu 22 yaşında bir kıza tecavüz etmekten 9 yıl hapis cezası aldı. Geçen ay itiraz etti Son mahkemeye çıkacak yakında.

Şahsen ben inanmıyorum para koparmaya çalışan birisidir büyük ihtimalle.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

hadi ya bunu bilmiyodum uzak dursun o halde ama jackson martinez olur bjk de peşindeymiş

Tam tersine dusunuyorum. Kaan Ayhan çok gerekli bir transfer. Bircok pozisyonda oynayabilen tam bir joker.. Bugun Mariano nun yedegi Linnes ve Tarık.. Kaan Ayhan ikisini de cebinden cıkarır. Ve onun gelişi ile Tarık, Koray, Ahmet gibi adamlara yol gorunecek.. Yani kadro hafiflemiş, maliyetler dusmuş ve kalite artmış olacak..

Diyorsan Tarık, Koray, Ahmet’in 3’ü de gidecek tamam ama eğer bunlar kalıp bir de Kaan gelirse kadro şişmesinden başka bir şey olmaz bu. Ki inşallah yanılırım ama ben 3’ünü de yollayamayız diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DSHKSG6X4AEaoER.jpg

Ne bir duyum var ne bir gelişme tweet favlayan topçu bile yok. Baya tatsız tuzsuz bi dönem olmaya başladı
Noel+Yilbasi+Tatil ve transfer sezonu 4 ocakta basladigi icin olabilir mi acaba Hanife Hn.

Haftaya hareket baslar gerci bende bir sol bek bir santrafor iki transfer bekliyorum belki surpriz sol acik ta alabiliriz cok hareket olmayacaktir.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

KAP açıldı mı?

Beyler ben bir duyum aldım. Menajer tipinde bir arkadaş yüzde bitmese de bu iş yüzde 99 bitmiş.

Hatta ve hatta...

evet önemli bir transfer gelişmesi nedeniyle yayınımıza ara veriyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt