Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler ben bir duyum aldım. Menajer tipinde bir arkadaş yüzde bitmese de bu iş yüzde 99 bitmiş.

Hatta ve hatta...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
haber yalan yaymayalım.
bu Alp Basma'nın fake hesabı official hesap dışındakilere inanmayınız:atess:

8fb22bdab35c4f235edc70cd4bf3357a.jpg

Çay hazır bekliyoruz...

Sözleşmesi 2018 Mart ayında bitecek Kaan Ayhan en geç sezon sonu transfer edilecek. Terim "Kesinlikle alınmalı" raporu verdi.
(Ali Naci Küçük / Hürriyet)

Rıdvan Dilmen: Arda Turan ile beraberdik. 'Beni niye istemiyorlar? Beni niye sevmiyorlar ? diyor.

nJX34wKYc09YjY6b6U47K4BE7MDJAjPVXCrh42qdnqvUtnJrV8f1foVIiJ5wIp7qp5LR5qfT208VEm0qJEPzNJuQtiizerBqwaZpdKqcBlKaH4jrGN6D2aSpkFCccTU2oBkMTjugxA3OJed7bGj09YTTYuVY9WFIK0eACw=w320-h240-nc

Nevzat interden DALBERT i kiralayacak demiş nasıl oyuncudur
Biz mi kiralıık istiyoruz Dalberti,valla ben 2-3 maçını izledim topu alıp süren,hücum düşünen iyi bi bek baya hoşuma gitmişti mariano etkisi yapabilir bizde önemli bir hücum opsiyonu kazanırız valla olursa çok sevinirim,bek sıkıntılı ınterin oynatmamasuna anlam veremiyorum daha kötü adamlar oynuyo önünde

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[FONT=&quot]Rıdvan Dilmen:"Galatasaray'ı konuşurken gözleri doluyor Arda'nın... Kendisi hakkında camia ve taraftarlar arasından çıkan çatlak sesler onu çok üzüyor. 'Galatasaray benim yuvam, ben onlara ne yaptım' diyor.Fatih Terim hakkında ise o bizim hocamız, o iyi olsun diyor."(Sabah)[/FONT]

Yazik. Gelsin Kocakafa

seytanin amaci belli
ardayi bize aldiracak sonra onu gazlayip bizi icten yikmaya calisacak
seytana uymayin sakin

Serdar Gürler iyi bir sezon geçiriyor

Yasin giderse yerini onunla doldurmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt