- 26 Kasım 2012
- 185.602
- 258.286
- 5.998
Noelden sonra hareketlenir buralar
noelden sonra ztn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noelden sonra hareketlenir buralar
Resmî olaraknoelden sonra ztn
Bir sene sonra atsan atılmaz satsan satılmaz bir adam haline gelir. Bir de yabancı statüsünde. Terim transfer işinden anlamıyor bu çok açık ve net. Bu dönemde Tudoru arayacağız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emre Kaplan
Galatasaray’da sol bek için Aziz Behich gündemde, Bursaspor da teklife sıcak bakıyor.
Saka gibi, Asamoah'in alternatifi Aziz Behich he...
Ümit davala
Hagi
Popescu
İlie
Taffarel
Hasan şaş
Capone
Felipe
Abel xavier
Necati
Ujfalusi
Melo
Selçuk
Eboue
Elmander
Riera
Amrabat
Burak
Sneijder
Drogba
Bruma
bazı aklıma gelenler.. evet.. Hiç anlamıyormuş...
Görende Drogba'yı Sneijder'i Terim aldı sanırO transferlerden birkaçında Terim isteği var. Diğerleri yönetimlerin eseri.
Hoca Drogba için Chedjou'dan vazgeçmişti. Sneijder'i de sistem gereği istemedi. Yerine istediği oyuncular da Kaka ve Ben Arfa'ydı. Bilip bilmeden boş boş konuşmayın.
İsteyip de getirtemediği oyuncular da var tabi. Shaqiri, Podolski, Forlan, Reyes..
![]()
Bir zahmet geçsin. Yönetim getirdi önüne. O da tamam dedi.
Yoksa istediği Amrabat'ı Dany'i Yiğit'i falan da gördükElmander, Melo, Ujfa, Eboue falan Aysal'ın işleri hep.
Forlan, Reyes, Ujfa paketi yapmak isteyen de Aysal'dı. Terim transferden anlamaz geç o işleri.
Futboldan anlamayan adam tuttu meloyu eboueyi urfaliyi getirdi oyle mi![]()
Bir zahmet geçsin. Yönetim getirdi önüne. O da tamam dedi.
Yoksa istediği Amrabat'ı Dany'i Yiğit'i falan da gördükElmander, Melo, Ujfa, Eboue falan Aysal'ın işleri hep.
Forlan, Reyes, Ujfa paketi yapmak isteyen de Aysal'dı. Terim transferden anlamaz geç o işleri.
Abdullah balikuvu neden begendigin anlasildiKardeşim tamam Asamoahtan Azize düşmek iyi değil ama yok Lato oynasın Aziz oynayacağına yok Carole dönsün falanda demeyin. Çöp değil bu çocuk.![]()
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aziz Behich kötü oyuncumu birader ? Ne kötülüğünü gördün ozellikle bu sene ? Sırf ismi aziz veya yerli diye bu muhabbeti yapıyorsunuz.Abdullah balikuvu neden begendigin anlasildi
Futboldan anlamayan adam tuttu meloyu eboueyi urfaliyi getirdi oyle mi
Ayrica elmander i onceki yonetim almisti zaten aysalla pek ilgisi yok
SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi