Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir sene sonra atsan atılmaz satsan satılmaz bir adam haline gelir. Bir de yabancı statüsünde. Terim transfer işinden anlamıyor bu çok açık ve net. Bu dönemde Tudoru arayacağız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ümit davala
Hagi
Popescu
İlie
Taffarel
Hasan şaş
Capone
Felipe
Abel xavier
Necati
Ujfalusi
Melo
Selçuk
Eboue
Elmander
Riera
Amrabat
Burak
Sneijder
Drogba
Bruma

bazı aklıma gelenler.. evet.. Hiç anlamıyormuş...

Ümit davala
Hagi
Popescu
İlie
Taffarel
Hasan şaş
Capone
Felipe
Abel xavier
Necati
Ujfalusi
Melo
Selçuk
Eboue
Elmander
Riera
Amrabat
Burak
Sneijder
Drogba
Bruma

bazı aklıma gelenler.. evet.. Hiç anlamıyormuş...

Görende Drogba'yı Sneijder'i Terim aldı sanır :D O transferlerden birkaçında Terim isteği var. Diğerleri yönetimlerin eseri.

Görende Drogba'yı Sneijder'i Terim aldı sanır :D O transferlerden birkaçında Terim isteği var. Diğerleri yönetimlerin eseri.

Hoca Drogba için Chedjou'dan vazgeçmişti. Sneijder'i de sistem gereği istemedi. Yerine istediği oyuncular da Kaka ve Ben Arfa'ydı. Bilip bilmeden boş boş konuşmayın.
İsteyip de getirtemediği oyuncular da var tabi. Shaqiri, Podolski, Forlan, Reyes..

Son düzenleme:
bi ben arfa bombası falan atsa şu di marzio bize

Hoca Drogba için Chedjou'dan vazgeçmişti. Sneijder'i de sistem gereği istemedi. Yerine istediği oyuncular da Kaka ve Ben Arfa'ydı. Bilip bilmeden boş boş konuşmayın.
İsteyip de getirtemediği oyuncular da var tabi. Shaqiri, Podolski, Forlan, Reyes..

:D :D Bir zahmet geçsin. Yönetim getirdi önüne. O da tamam dedi.
Yoksa istediği Amrabat'ı Dany'i Yiğit'i falan da gördük :D Elmander, Melo, Ujfa, Eboue falan Aysal'ın işleri hep.

Forlan, Reyes, Ujfa paketi yapmak isteyen de Aysal'dı. Terim transferden anlamaz geç o işleri.

Yoksa istediği Amrabat'ı Dany'i Yiğit'i falan da gördük :D Elmander, Melo, Ujfa, Eboue falan Aysal'ın işleri hep.

Forlan, Reyes, Ujfa paketi yapmak isteyen de Aysal'dı. Terim transferden anlamaz geç o işleri.

Kendi kendine mi önüne getirecekti nasıl bir kafa bu? Sneijder sonrası hocaya Drogba fırsatı soruldu. Hoca da gerekirse stoper transferini sezon sonuna bırakalım ama Drogba'yı getirin dedi. İstediğini senin gözünde kanıtlaması için bir de Drogba'yı ikna/pazarlık görüşmelerine mi katılacaktı?

Amrabat, Dany diye aklınca küçümsediğin ve yanlış transfer olarak gördüğün adamlarla hoca çeyrek final oynattı. Hepsi de maliyetlerini karşıladı. Melo'yu Aysal'a zorla aldıran hocanın kendisiydi. Eboue desen Aysal efendiye ismini versen kim olduğunu bilmez bunların hepsini hoca aldırdı, Ujfa da dahil. Üçlü paket yaptırmak isteyen belki Aysal olmuş olabilir ancak beceriksiz herif anca Ujfa'yı getirebildi nihayetinde. Elmander de önceki yönetimin transferiydi. Ayrıca, Eboue, Ujfa, Melo'yu yönetim, Amrabat ve Dany'i hoca transferi olarak görmen de komedi. İyi transfer yönetime, kötü transfer hocaya. :) Sizin gibi tipler Bruma için de "Terim kazığı" yazardı. Adam patlama yapınca bir anda "Aysal'ın hediyesi" oluvermişti. :D

Hoca bal gibi transferden de oyuncudan da anlar. Sizin gibi kompleksli kişiliklere göre anca siz FM tayfa anlayabilir zaten bu transfer işlerinden.

Son düzenleme:

Futboldan anlamayan adam tuttu meloyu eboueyi urfaliyi getirdi oyle mi :)
Ayrica elmander i onceki yonetim almisti zaten aysalla pek ilgisi yok

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kardeşim tamam Asamoahtan Azize düşmek iyi değil ama yok Lato oynasın Aziz oynayacağına yok Carole dönsün falanda demeyin. Çöp değil bu çocuk.
71e8454260a2141d6c8da03519b10e26.jpg

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bursaspor'da müthiş bir ilk yarı geçiren Aziz Behich'in Galatasaray'ın listesınde olduğu iddia edildi. 27 yaşındakı oyuncu bu sezon yeşil beyazlı forma ile 15 lig maçında 5 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekti.(beIN Sports)

Gecen biri yazmisti forumda, Siqueira bostaymis, benfica, valencia, atletico'da oynadi, 31 yasinda 2 yil isimizi gorur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt