Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.970
- 10.796
- 2.838
hakan balta bu takımda yürüyene kadar oynar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duyum var mı reis? Varsa hareketlenelim![]()
Hocamız Amerika'da yaprak kıpırdamıyor ama Carrasso kesin olarak ilk giden olacak diyor basın.
Ya kardesim her yaşlı oyuncuya bitik damgası cakmayin. Pepede bitikti Drogbada bitikti gördük. Evra dediğin adam daha geçen sene juventusta banko oynuyordu. Lass hakkında konuşmaya gerek yok ndiayeden fersah fersah yetenekli ve akıllı bir oyuncu. Tartışmaya gerek yok.Ndiayeyi beğenmeyebilirsin bence de inanılmaz bir futbolcu değil aşırı beğenmiyorum da niye bu kadar düşmanca yazıyorsun yaw,Lass ve Evra gibi hem bitik hem sorunlu iki oyuncuyu istiyorsun bana görede mesela ama bak oyunculara bir itham yok,benim dışımda bazılarıda rahatsızdır bence bundan ondan böyle bir misilleme yaptım.Ndiaye yetersiz,eksik,kötü oyuncu falan dersinde öbürlerine gerek yok bence sen bilirsin yinede.
Asamoah ilk 11 oynamaya başladı. Sözleşmesi bile uzatilabilir.belki asamoahı almışızdır ya da almak üzereyizdir...bu medya artık içerden haber alamadıgı için evra,behic falan diye sıkıyodur,kimbilir...
belki asamoahı almışızdır ya da almak üzereyizdir...bu medya artık içerden haber alamadıgı için evra,behic falan diye sıkıyodur,kimbilir...
belki asamoahı almışızdır ya da almak üzereyizdir...bu medya artık içerden haber alamadıgı için evra,behic falan diye sıkıyodur,kimbilir...
Juve ligi tam anlamıyla koparamadı o yüzden ne olur ne olmaz diyerek Asamoah ı vermiyorlar..
Biz ne yapıp ne edip almalıyız
2.yarı çok çetin geçecek..
2 berabere kalsak 7.liğe iniyoruz bu sene idare etme senesi değil sezon sonu çok ağlarız paraya kıymazsak
Asamoah saatler önce yedek kulübesinde oturdu, yeter artık Juventus!!!
juventusla görüşme bu haftaymıs zaten,belli olur bişeyler