Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer 20lik çıtır bir solbek bulamayıp evrayı mezarından çıkarıp getiriyorsak vah halimize, hele ki Scout ekibine.

İşte bende bunu anlamıyorum reis 40 m bonservis harcayıp kadro kuruyorsun sol beke latov-linnes ile giriyorsun yetmezmiş gibi devra arası için doğru düzgün bir sol bek bakmıyorsun sonra yumurta dayanınca 40 'ına dayanmış Evra 'yı almanın planları yapılıyor Carole dönse olur mu acaba diyorlar

Nasıl olsa aşağı yukarı aynı yaştalar Drogba-Xavi-Terry üçlüsünü de çağıralım oldu olacak ...

Suarez'e haddini bildirmiş zamanında reis-ül sol bek

1331316537_luis_suarez_refuses_patrice_evra_handshake_before_kickoff.gif

3DA5A23500000578-0-image-a-50_1488022641535.jpg
Efsane ya ahahahha

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evra sosyal medyayı da manyak kullanıyor. 6 ayda taraftarın en sevdiği adamlardan olur muhtemelen. Ama ister miyim bilmiyorum. Son form durumu nasıl acaba.

eren maltazarini shutlayip
sezon sonuna degin EMENIKEyi kiralamak
iste bu dedirtir

elde latov, balta ve linnesin olduğu yerde Evra gibi bir ismin tartışması dahi yapılamaz.

Kimsenin dikkatini cekmiyor ama beşiktaşın son 6-7 ayda çektiği üçüncü kredi oldu bu.
Bunu Galatasaray yapsa, her yere manşet olurdu Galatasaray batıyor diye.
Besiktaş bu sene sampiyon olamaz ise o krediler rulo olur. Cenk transferi de kurtarmaz, benden söylemesi.
f062289a724c502f75b8f5ebf91e8b7e.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka
kap bildirimi aynen bu şekilde;

05.07.2017 Tarihinde yaptığımız bildirimde Şirketimiz ile Denizbank A.Ş ve Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası A.Ş (Konsorsiyum Bankaları) arasında, güncel banka kredilerinin refinansmanı ve ticari borçların finansmanında kullanılmak üzere 96.400.000 USD muadili kredi kullanımı konusunda mutabakata vardığımız kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. 11.09.2017 ve 08.11.2017 tarihlerinde yaptığımız bildirimler ile paralel olarak, söz konusu kredi üzerindeki çalışmaların devam ettiğini ve nihai kredi sözleşmesi imzalandığında kamuoyunun bilgilendirileceğini kamuoyunun bilgisine sunarız.
bana sanki geçen seferki bildirimin bir parçası gibi geliyor yani yeni bir kredi anlaşması gibi gelmedi?

Asamoah ta taraftari uyutuyorlar gibi gelmiyor mu size de ?
Birtek ben mi boyle dusunuyorum.
Yazin aliyorduk son anda juve birakmadi denildi devre arasinda kesin geliyor dendi
Simdi 2018 mayisina kaldi deniliyor
??

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olabilir tabi,sonucta başkanı dursun olanin burnu pislikten kurtulmaz derler.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ileri gittiğimiz zaman da hep beraber topa doğru bam bam bam bam gideceğimiz ve oynayacagimiz ve oynadigimiz bir Sol bek lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt