Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zamanında donk çöpü için 6 ay kala 2.5 verenler, asamoah'a el atsinlar şimdi

SON DAKİKA -

Ali Naci Küçük: Evra ile görüşmeler başladı. 6 Aylık sözleşmeyi kabul etti. Tek isteği 6 aylık sözleşmeye 1 senelik opsiyon eklenmesi.

Ali Naci Küçük: Evra, GS Yönetimi ile görüşüp şunları söylüyor; 6 aylık anlaşalım fiziğimi performansımı görün isteğe bağlı bir opsiyon koyalım. Gelecek sezon karar verirsiniz.

HE OLDU CANIM BASKA KAPIYA

DSigbjMX0AAeX2o.jpg

evra opsiyon koydurmak istiyomuş.olmaz o iş.

SON DAKİKA -

Ali Naci Küçük: Evra, GS Yönetimi ile görüşüp şunları söylüyor; 6 aylık anlaşalım fiziğimi performansımı görün isteğe bağlı bir opsiyon koyalım. Gelecek sezon karar verirsiniz.

aynı haberler ısıtılıp ısıtılıp önümüze koyuluyo.asamoah olmazsa evraya onay verildiğini bilmeyen yok ki...anlaşmanın 6 aylık olacagını da biliyoruz.kanat ve forvetten haber verin mal oglu mallar

KAP'ı 17:00 itibari ile kilitliyoruz beyler. Acil duyum atın.

Ali Naci Küçük: Fatih Terim, Evra için 'Almalıyız, takıma çok şey katar' dedi.

Dünyada sol bek kalmadığı için 40 yaşındaki evrayı almak istiyorlar. Bu kadar ezik bir transfer komitesi görmedim ben.

yeni haber ver ali naci,bayat haberlerle gelme.nasıl gazetecisiniz siz ya

Forum bozbaykuşlarının Evra'dan umutsuz olması hoşuma gidiyor.

Evra 6 aylik gelecekse hayir demem... ama bu scout ekibi ne işe yariyor, piyasada baska sol bek mi yok.

Dünyada sol bek kalmadığı için 40 yaşındaki evrayı almak istiyorlar. Bu kadar ezik bir transfer komitesi görmedim ben.

Devre arasında , daha iyisini zor bulacağımızı düşünmekteyim.
Asamoah yada luis gelirse ne ala.
Ama Evra bizi 6 ay çok rahat idare eder üstüne de koyar bence

ewra geliyorsa indiremedigimiz ucaklari indirelim, ze roberto pls..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Red Report‏ @RedReport_ 10 dk.10 dakika önceDaha fazla

SON DAKİKA -Ali Naci Küçük: Levent Şahin ve Taffarel dışında 1 veya 2 yardımcı geleceği kesin ama Ümit Davala, Hasan Şaş veya Elmander net değil.

Red Report‏ @RedReport_ 5 dk.5 dakika önceDaha fazla

SON DAKİKA -Ali Naci Küçük: Kaan Ayhan'ın serbest kalma maddesinin 1.5 Milyon Euro olduğu ortaya çıktı. Yönetim en kötü ihtimalle bunu devreye sokabilir.

Red Report‏ @RedReport_ 6 dk.6 dakika önceDaha fazla

Ali Naci Küçük: Kaan Ayhan için Terim'in isteği çok fazla. Transfer edilecek gözüyle bakıyoruz.

Red Report‏ @RedReport_ 2 dk.2 dakika önceDaha fazla

Ali Naci Küçük: Evra bana güvenin ben de problem yok. Fiziğim ve sağlık durumumda her türlü güvenceyi verebilirim diye resmen iletti. Kısa süre içinde netleşecek.

Red Report‏ @RedReport_ 4 dk.4 dakika önceDaha fazla

Ali Naci Küçük: Asıl plan şu; Evra ile 6 aylığına anlaşılacak. Menajerleri aynı olduğundan sezon sonu Asamoah getirilecek. Sezon sonu Evra'nın performansına göre belki o da kalacak.

Red Report‏ @RedReport_ 9 dk.9 dakika önceDaha fazla

Ali Naci Küçük: Patrice Evra ve Kaan Ayhan ile görüşmelere başlandı.

Red Report‏ @RedReport_ 10 dk.10 dakika önceDaha fazla

Ali Naci Küçük: Fatih Terim, Evra için 'Almalıyız, takıma çok şey katar' dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt