Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bernard ı alan takım yaşadı..

İnşallah sezon sonu Mesut Özil..Emre Can..Bernard..Asamoah gibi isimlerden bir ikisini alırız..

Klüpleri yönetenlerde akıl yok akıl Bermard gibi birinin 6 ay sözleşmesi kalmış protokol imzala arkadaş kimselere bırakma işte
ozil emre imkansiz ,bernard imkansiza yakın. bernard'in az bi ihtimali var.

510a57e905b9e9f4033cf72986f2e246.jpg

Yeni attı twitter'da. Geliyor mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fake

Bernard ı alan takım yaşadı..

İnşallah sezon sonu Mesut Özil..Emre Can..Bernard..Asamoah gibi isimlerden bir ikisini alırız..

Klüpleri yönetenlerde akıl yok akıl Bernard gibi birinin 6 ay sözleşmesi kalmış protokol imzala arkadaş kimselere bırakma işte

Mesut Ozil ve Emre Can’ı 1. sınıf takımlar alır, bizde ne işleri var? Mesut daha dün inanılmaz oynadı, Mesut bugün Barca’da çok rahat oynar. Emre’yi de Juventus istiyordu

4 büyüklerin toplam borçları:

Galatasaray 2.6 Milyar TL
Beşiktaş 1.9 Milyar TL
Fenerbahçe 1.8 Milyar TL
Trabzonspor 948.4 Milyon TL

2012 yılında 2.1 Milyar TL olan 4 büyüklerin toplam borcu, 2017 yılı sonunda 7.2 Milyar TL oldu. (AA)

Mesut Ozil ve Emre Can’ı 1. sınıf takımlar alır, bizde ne işleri var? Mesut daha dün inanılmaz oynadı, Mesut bugün Barca’da çok rahat oynar. Emre’yi de Juventus istiyordu

Bonservis yok bedava..

Bizim vereceğimiz yıllık parayı çoğu takım veremez büyük takımlarda vermez..

real barca falan da almaz zaten bi juve var onda da oyuncu kaynıyor ortasahalarında

Ali Yılmaz herhangi bir av amacım yok. Uykulu kafa ile ne olduğunu anlamadığım için buraya sordum.

Beşiktaş 1.9 Milyar TL
Fenerbahçe 1.8 Milyar TL

2012 yılında 2.1 Milyar TL olan 4 büyüklerin toplam borcu, 2017 yılı sonunda 7.2 Milyar TL oldu. (AA)

Florya ve Rivadan bize 1.6 milyar tlye yakın gelir gelecek. bjk ve fener ne yapar bilmem onların durumu çok daha kötü

Emre Can Juventus ile anılıyor. Yine Mesut, piyasası o kadar düşmedi.

belhanda'yı şu ülkede begenen tek benim heralde , belhanda 'yı savunmak için bir sürü şey yazmıştım ama ellerimi yoramam nasıl olsa kimsenin fikri değişmiycek önyargı kötü bişey be...

Beşiktaş 1.9 Milyar TL
Fenerbahçe 1.8 Milyar TL

Fb nin o borcu 3 le çarp...
Adamlar 10 yıldır şampiyonlar ligine gidememiş borçları katlanmıştır..

Bonservis yok bedava..

Bizim vereceğimiz yıllık parayı çoğu takım veremez büyük takımlarda vermez..

real barca falan da almaz zaten bi juve var onda da oyuncu kaynıyor ortasahalarında

Emre Can gibi çıkışta olan bir oyuncu neden Türkiye’ye gelsin ki? Emre Can veya Mesut’dan biri Türkiye’ye gelsin bana ulaş sana Nusret’de steak ısmarlayayım. Bu adamlar 32-33 yaşından önce Türkiye’ye gelmez, gelmeleri de inanılmaz saçma olur. Bence bu konuyu konuşmak bile son derece hayalperestlik.

Beşiktaş 1.9 Milyar TL
Fenerbahçe 1.8 Milyar TL

bizimki yalandır,o kadar değildir muhtemelen.bjknin borcu bizimkinin 2 katı diye biliyorum.

belhanda'yı şu ülkede begenen tek benim heralde , belhanda 'yı savunmak için bir sürü şey yazmıştım ama ellerimi yoramam nasıl olsa kimsenin fikri değişmiycek önyargı kötü bişey be...

Valla milletin çoğunluğun fikriyle görüşüyle seninki uymuyorsa bi önyargı varsa bence bunun sende olma ihtimali baya yüksek..

Kralı seviyoruz adaş bakma sen diğerlerine.Ne zamanki sola geçip sadece hakemlerle sataşmaya başlar o zaman kovalarız, yapmadığımız şey değil.
(the bomb has been planted)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt