Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O yüzden diyorum ya.

Akşama kadar Twitter arama kutusuna #gala yazıp transfer haberi bakıyor.

24 yaşındayım. Başımı kitaptan kaldıramıyorum. Yüksek lisansı dildi yds idi KPSS idi bı ton derdim var.
Böyle boş işlerde koşan adamları görünce şaşırıyorum belki de kıskanıyorum kim bilir.
Kolay gelsin, Allah zihin açıklığı versin ama bence yaptığın hoş değil.

Beşiktaş CL 50.000.000 euro
Cenk tosun 25.000.000 euro
Yani 75 m euro= 322 milyon TL. Buda Dursun özbekin riva gelirini kırdırdıktan sonra aldığı 308 mTL den fazla. Dursun özbek tarihin açık ara Gelmiş geçmiş en kötü başkandır, -alinti

vay anasini,deli para

50 az, bence 170 milyon euro dur o.

Te allam, abartmakta üstünüze yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beşiktaş CL 50.000.000 euro
Cenk tosun 25.000.000 euro
Yani 75 m euro= 322 milyon TL. Buda Dursun özbekin riva gelirini kırdırdıktan sonra aldığı 308 mTL den fazla. Dursun özbek tarihin açık ara Gelmiş geçmiş en kötü başkandır, -alinti

vay anasini,deli para

rakamlar hoş yazılyo da ,bilgisizlikle ve cahillikle yazılıyo..fikonun ve yönetiminin başarısı ortada ama bjk 6 ayda 3 kez kredi çekti ve divanda birileri ses edince de saldırdılar onlara...bjk sene basında aldıgı cl gelirini maliyetini açıklamadıgı vida transferine yatırdı,bu bariz.diğer gelir sezon sonunda gelecek.cenkten net 22-23 miylon kazandılar ,çok iyi para.(bonuslar devlete mi ne gidiyomuş gibi bi saçmalık var,zaten başarı halinde ödeniyo bunuslar)mesela geçen haber 1903ün müdürü kulüpte para yok.cenk satılmalı diyodu. ve para takım içine harcanacak,hepsi transfere yatırılmaz dedi.

bjk anlayacagın yapragın en büyüğünü yemiş halde,başarıdan gelen para borca gitse bile yetmiyo.başarıdan gelen para da bi poka yaramıyo haliyle.1-2 senede ait oldukları yerde bitirirlerse ligi normale dönecekler zaten,o böbürlenmeleri bitecek.

Son düzenleme:
4-4-2 yi özlediğimi belirtmek isterim.

Ancak bu Erenle olmaz.
Sinanla belki olur ama oraya garanti bir adam lazım. Bu isim kesinlikle Wagner lowe

NE YAPİP NE EDİP CL GELİRLERİ YUKSELMİSKEN BU SENE SAMPİYON OLMALİYİZ. BESİKTAS OLMAMALİ. ARA ACİLMAMALİ.

Bu nedenle kısa vadede katkı verecek adamlar şart. Wagner Lowe bunu karşılıyor.
Ayrıca Balta ve Carole yetersizine karsin Evra da bunu karşılıyor.

'' BJK CL'de 50 milyon euro kazandı'' iddiasının kaynağına ulaştım sanırım. Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi'nde cılgın gelir! 50 milyon Euro... - Spor Haberleri / Futbol

26 milyon euro'yu 50'ye yuvarlamışlar. :asd22:

9.5'un 10'a, 11.6'nın 12'ye falan yuvarlandığını gördüm de 26'nın 50'ye yuvarlanışına ilk defa şahit oluyorum.

Orada parça parça hesapladıkları için öyle yayın gelirleri + havuz + galibiyetler hepsini ekleyince 43.700.000 euro yapıyormuş eğer turu geçerlerse 50.200.000 euro kazanacaklarmış fakat turu geçemeyecekleri için 44-45 m euro arası kapatırlar
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde para basıyor | NTV

everton'un başkanı mı dursun özbek mi sizce

O yüzden diyorum ya.

24 yaşındayım. Başımı kitaptan kaldıramıyorum. Yüksek lisansı dildi yds idi KPSS idi bı ton derdim var.
Böyle boş işlerde koşan adamları görünce şaşırıyorum belki de kıskanıyorum kim bilir.

sen ne saçmalıyosun ya...ben geceleri burdayım cogu vakit.sadece transfer dönemlerinde bu kadar aktifim.bunu herkes bilir burda.maç saatleri forumda olmam bile.burda hiç bi maçı takip etmedim şimdiye kadar..

herkes transfer haberi takip ediyo,foruma haber taşıyo normal olarak.hepsi mi bu ''boş'' diye nitelendirdiğin işlerle ugraşıyo diye ''boş '' adam..kimse haber taşımasa,kimin neyden haberi olacak...

okuyosan okuyosun.herkesi ayrı işi gücü var,ayrı derdi var.gereksiz çıkışlarda bulunma...boş işler peşinde koşuyo dediğin insanlar belki hakederek bi yerlere gelmiş,belki yüksek mevki sahipleridir,belki de hayat kurtarıyodur.bilip bilmeden konusma.

Son düzenleme:
Dursun Özbek'in GS üye kartı.
İlk resim.
b3286b0fd9c9cf238747cf21b306a867.jpg

adamın her yaptıgı hatadan sonra sneijder olsaydı yapmazdı diyen bir ton adam biliyorum,izleyen bir sürü insan hata yapsa da kötülesem diye bekliyor resmen, yıllarca gelen on numaralara yapılan hagi baskısının ,(ön yargısının ) herhangi bir olumlu katkı sagladıgını düşünmüyorum...

Oyuncu genel anlamda iyi olsa inan hiç bunlar olmayacak. Şöyle düşün kullandığın bir eşyayı değiştirdin ve yenisi diğerine göre isteklerini karşılayamıyor. Bu duruma kimisi sitem edip eskiyle kıyaslıyor kimisi fiyatı, şekli, rengi gibi şeylerden güzelleyip içini rahatlatmaya çalışıyor. Olay tam anlamıyla bu herkesten aynı memnuniyeti bekleyemezsin. Sen savunmaya devam et ama savunmayanları da sürekli kıyaslamakla yaftalama.

Orada parça parça hesapladıkları için öyle yayın gelirleri + havuz + galibiyetler hepsini ekleyince 43.700.000 euro yapıyormuş eğer turu geçerlerse 50.200.000 euro kazanacaklarmış fakat turu geçemeyecekleri için 44-45 m euro arası kapatırlar
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde para basıyor | NTV

Böyle açıklasalarmış iyiymiş, şimdi oldu diğer haber sitesinde direkt 50 milyon kazandı yazıyor. İyi para, havuz dedikleri yayın geliri oluyor yanılmıyorsam. Ekstra bir kalem değil yani. Yalnız şu paralar BJK falan için iyi para lakin büyük kulüpler için hiç bir şey değil. Adamlar haklı isyan etmekte ve alternatif turnuva tehdidinde bulunmakta. İlk 11 oyuncularının yıllık gideri kaça katlıyordur kimbilir bu paraları.

adamın her yaptıgı hatadan sonra sneijder olsaydı yapmazdı diyen bir ton adam biliyorum,izleyen bir sürü insan hata yapsa da kötülesem diye bekliyor resmen, yıllarca gelen on numaralara yapılan hagi baskısının ,(ön yargısının ) herhangi bir olumlu katkı sagladıgını düşünmüyorum...
rdas gomis'e laf eden var mı veya mariano'ya veya fernando'ya... yok.
demek ki belhanda'da bir problemler var,olmalı. fanboyluk yapmaya gerek yok topçularin

O yüzden diyorum ya.

yanlış düşünüyorsun. benimde işim gücüm, bir ton derdim var mesela ama buraya girip bi haber paylaştığımda veya 3-5 futbol muhabbetine boş zamanlarım da katıldığımda hem kafamı dağıtıyorum, hem zevk alıyorum bundan. herkesin zamani geçirme şekilleri farklı, sana göre boş olan şeylerden bir çok insan zevk alabilir ki şuraya günde kaç insan girip çıkıyor demek ki büyük çoğunluk burada zaman geçirmekten öyle ya da böyle zevk alıyor

Böyle açıklasalarmış iyiymiş, şimdi oldu diğer haber sitesinde direkt 50 milyon kazandı yazıyor. İyi para, havuz dedikleri yayın geliri oluyor yanılmıyorsam. Ekstra bir kalem değil yani. Yalnız şu paralar BJK falan için iyi para lakin büyük kulüpler için hiç bir şey değil. Adamlar haklı isyan etmekte ve alternatif turnuva tehdidinde bulunmakta. İlk 11 oyuncularının yıllık gideri kaça katlıyordur kimbilir bu paraları.

Aslında CL bir nevi güç gösterisi herkes asıl paraları kendi liglerinden kazanıyorlar tabi bizim gibi kulüpler CL parası olmadan çok zorlanıyorlar özellikle 2 sene gitmediğimizde ekonomik boyutunu daha net görüyoruz. Ligimizde de yayın gelirlerinin 2 katına çıkması ve CL'de de bir nebze yayın gelirleri arttı yani bu sene şampiyonluk çok önemli hele ki beşiktaş şampiyon olamazsa önümüzdeki seneler içinde lig de zor durumlara düşeceklerdir çünkü adamların maaş bütçe yapılanmasını berbat bir şekilde yaptılar 2 senedir bu paralarla döndürüyorlar hatta cenkten gelen parayı da maaşları ödeyecekler diye haber vardı çok değil 5 ay sonra şampiyon olamazlarsa 30+ yaş ortalaması ve uzun sözleşmeleriyle batışa doğru geçerler hiçbir oyuncuyu da zorla göndermezler :D

Son düzenleme:
bizim sinan'da parlasada 5-10 bakmadan kakalasak bi yere. bu kafayla gerçi kimse almaz onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt