- 11 Haziran 2015
- 39.668
- 28.137
- 2.193
40-50 arasinda bir paradir buyuk ihtimalle. tek başına clde olup, gruptan falan ciktikalrindan alırlar öyle bir para. galibiyet primleri vs ..50 Milyon Euro tahmin mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40-50 arasinda bir paradir buyuk ihtimalle. tek başına clde olup, gruptan falan ciktikalrindan alırlar öyle bir para. galibiyet primleri vs ..50 Milyon Euro tahmin mi?
Kolay gelsin, Allah zihin açıklığı versin ama bence yaptığın hoş değil.O yüzden diyorum ya.
Akşama kadar Twitter arama kutusuna #gala yazıp transfer haberi bakıyor.
24 yaşındayım. Başımı kitaptan kaldıramıyorum. Yüksek lisansı dildi yds idi KPSS idi bı ton derdim var.
Böyle boş işlerde koşan adamları görünce şaşırıyorum belki de kıskanıyorum kim bilir.
Beşiktaş CL 50.000.000 euro
Cenk tosun 25.000.000 euro
Yani 75 m euro= 322 milyon TL. Buda Dursun özbekin riva gelirini kırdırdıktan sonra aldığı 308 mTL den fazla. Dursun özbek tarihin açık ara Gelmiş geçmiş en kötü başkandır, -alinti
vay anasini,deli para
Beşiktaş CL 50.000.000 euro
Cenk tosun 25.000.000 euro
Yani 75 m euro= 322 milyon TL. Buda Dursun özbekin riva gelirini kırdırdıktan sonra aldığı 308 mTL den fazla. Dursun özbek tarihin açık ara Gelmiş geçmiş en kötü başkandır, -alinti
vay anasini,deli para
Bilgim olmadan yorumluyorum ama tahminimce 25-30 Milyon arasıdır.40-50 arasinda bir paradir buyuk ihtimalle. tek başına clde olup, gruptan falan ciktikalrindan alırlar öyle bir para. galibiyet primleri vs ..
'' BJK CL'de 50 milyon euro kazandı'' iddiasının kaynağına ulaştım sanırım. Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi'nde cılgın gelir! 50 milyon Euro... - Spor Haberleri / Futbol
26 milyon euro'yu 50'ye yuvarlamışlar. :asd22:
9.5'un 10'a, 11.6'nın 12'ye falan yuvarlandığını gördüm de 26'nın 50'ye yuvarlanışına ilk defa şahit oluyorum.
O yüzden diyorum ya.
24 yaşındayım. Başımı kitaptan kaldıramıyorum. Yüksek lisansı dildi yds idi KPSS idi bı ton derdim var.
Böyle boş işlerde koşan adamları görünce şaşırıyorum belki de kıskanıyorum kim bilir.
adamın her yaptıgı hatadan sonra sneijder olsaydı yapmazdı diyen bir ton adam biliyorum,izleyen bir sürü insan hata yapsa da kötülesem diye bekliyor resmen, yıllarca gelen on numaralara yapılan hagi baskısının ,(ön yargısının ) herhangi bir olumlu katkı sagladıgını düşünmüyorum...
Orada parça parça hesapladıkları için öyle yayın gelirleri + havuz + galibiyetler hepsini ekleyince 43.700.000 euro yapıyormuş eğer turu geçerlerse 50.200.000 euro kazanacaklarmış fakat turu geçemeyecekleri için 44-45 m euro arası kapatırlar
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde para basıyor | NTV
rdas gomis'e laf eden var mı veya mariano'ya veya fernando'ya... yok.adamın her yaptıgı hatadan sonra sneijder olsaydı yapmazdı diyen bir ton adam biliyorum,izleyen bir sürü insan hata yapsa da kötülesem diye bekliyor resmen, yıllarca gelen on numaralara yapılan hagi baskısının ,(ön yargısının ) herhangi bir olumlu katkı sagladıgını düşünmüyorum...
yanlış düşünüyorsun. benimde işim gücüm, bir ton derdim var mesela ama buraya girip bi haber paylaştığımda veya 3-5 futbol muhabbetine boş zamanlarım da katıldığımda hem kafamı dağıtıyorum, hem zevk alıyorum bundan. herkesin zamani geçirme şekilleri farklı, sana göre boş olan şeylerden bir çok insan zevk alabilir ki şuraya günde kaç insan girip çıkıyor demek ki büyük çoğunluk burada zaman geçirmekten öyle ya da böyle zevk alıyorO yüzden diyorum ya.
Böyle açıklasalarmış iyiymiş, şimdi oldu diğer haber sitesinde direkt 50 milyon kazandı yazıyor. İyi para, havuz dedikleri yayın geliri oluyor yanılmıyorsam. Ekstra bir kalem değil yani. Yalnız şu paralar BJK falan için iyi para lakin büyük kulüpler için hiç bir şey değil. Adamlar haklı isyan etmekte ve alternatif turnuva tehdidinde bulunmakta. İlk 11 oyuncularının yıllık gideri kaça katlıyordur kimbilir bu paraları.
50 Milyon Euro tahmin mi?