- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
ahmed musa,emre mor da gider elden,mal gibi kalırız ortada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun bro. Gitti gönlümüzün efendisi.Puuuuu mallık oldu Mirallası almayışımız
Valla öyle. Alalım gelsin artık yada hiç gelmesin kabak tadi bile yanında bir hiç artık bununUlan şu 4 m meselesi doğruysa verin parasını alın şu Asamoah'ı ...
Fuchs daha yaşlı biliyordum yav ben. Alabilirmiyiz acaba 31 yaşında 3 sene oynar.Buyrun seçin | SOL BEK vol.3
![]()
![]()
~ Pixel 2 XL | GSC Android App ~
Bu eleştiriyi burada hazırda bekleyen çok üyelerimiz olur alırsak 4 milyona.Dursun başganım: ''Sözleşmesi bitecek topçuya neden 4 milyon veriyim, enayi mi yaziyi benim alnımda???''
![]()
evet transfer yok
nöbeti kapatalım kadir
Son durumu nedir bilmiyorum ama, benim Evertonu daha sıkı takip ettiğim dönem çok iyi oynuyordu. Yetenekli, özellikle Rodriguez'de zayıf olan adam geçme becerisi çok iyi.Bu Mirallas malını bizim forumdan başka öven kainat üzerinde bir topluluk yoktur.
Çok kaliteli adam.Fuchs daha yaşlı biliyordum yav ben. Alabilirmiyiz acaba 31 yaşında 3 sene oynar.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Schalkedeyken vasatti bize karsi da kotu oynamistiÇok kaliteli adam.
Pogba nin omuz photoshop muSLM
Adaylarımız nasıl
http://africasacountry.com/wp-content/uploads/2015/06/tumblr_nop3ieWULe1uuumfto3_r1_540.jpg
M'Vila çök çök çök
Lestienne ve Mvilla seviye atlatirlar. Song bile bana uyar ortayi uclerizRubin Kazan; Yann M'Vila, Alex Song, Maxime Lestienne, Moritz Bauer ve Rubén Rochina'yı finansal problemler nedeniyle kadro dışı bıraktı ve kulüp bulmalarını istedi.![]()