Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Badouya 20 milyon veren varsa ben 6 ay Selcuk-Fernando orta sahasiyla oynamaya raziyim.

ünal aysalı severim ama yanlıs yaptı bu akşam bu programa cıkarak.anlaşılan iyi kurulan bi takım oldugunun farkında ve fatih hoca var basımızda.başarı kaçınılmaz oldugu için başkan olmak istiyo içten içe çok belli.

diaye + maicon = 40 milyon euro

ağabey pogba + bazoer ile kompansasyon

tabi oyunu kaydetmeyi unutmayalım bu hamlelerden önce

Ünal Aysal: Euroleague gibi bir lig planladık. Bunu Juventus başkanı ile konuştuk. Galatasaray'ı orada Avrupa'nın en iyi takımlarıyla ligde oynatacaktık. Hedef buydu.

vizyona bak

DTHtg1sXkAAdgMv.jpg

lan fatih hoca ve belhanda çok şugar görünüyolar,hocam adam et şu faslıyı

Arda 1.5 yıllık 15 milyon euro. Vergilerimizden mi veriliyor la bu para

Arda icin 1.5 yıllık kiralama bedeli de dahil maaşla beraber toplam 15 milyon euro verilecek diyor a spor, şaka mı bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol beke süpriz biri gelcek bence basina asamoah ve evradan başka bi isim düşmedi muhakkak asamoah olmazsa listede evraya gelene kadar bikaç isim vardır

Valla ben mi çok abartıyorum bilmiyorum açıkcası bence ligin en hızlı ve hücum kapasitesi en yüksek takımı biziz nedenine gelicek olursak en hızlı orta saha bizde ne bjk ne fener nede başakta bizimki kadar dinamik dikine giden orta sahaları yok kanatlarda gary biraz sakar da olsa tsl nin açıkcası ara en süratli oyuncusudur feg de en iyi sağ kanadı bir sağlam sol bekle terim etkisi ile ciddi fark yaratır bu takım

devre arası transfer kolay iş değil çok istiyorlarsa Garry 15m ,Ndiaye 30m,Maicon 25m(Maicon futbolu bizde bıraksa daha iyi olur)

Bir Asamoah ve Emre Mor istemistik sanırım olmayacaklar

Ndiayenin satılmasını hiç istemem çok farklı bi oyuncu imbula ve leminayı çok istedim sene başı ndiaye gelince kızmıştım fakat hakikaten çok sağlam çıktı şampiyonlığun anahtarlarından kesinlikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt