Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence ağır saçmalıyor. Tamam yaptığı doğru işler var bunu inkar etmemek lazım ama demagoji yapmanın da anlamı yok. Böyle açıklamalar yaparak aklınca bu transferi daha da anlamlı bir hale sokup başardıkları şeyi sürekli sıcak tutmaya çalışıyor.

Mbappe örneği veriyor, yok o yok bu diyor. Tamam işte gayet iyi iş yaptınız satabileceğiniz max. paraya sattınız Türkiye standartlarında yaptığınız dünya başarısı yani açık konuşmak gerek.

Yalnız adamı dinledim. Tam da dediği şey şu Türkiye şartları denen şeyi artık değiştirmemiz lazım diyor. Kendimizi sürekli bizim şartlarımız bu ve bu sattığımız paralar iyi diye koşullamamalıyız filan dedi ki doğru bence.

F.Terim,Hakan Balta'yı sol bek için düşünmüş olsa Evra'ya çoktan onay verirdi.

Şuan GS basket almanyada bir müsabaka yapıyor ama ben forumda konuşulduğunu hatta başlığının açıldığını dahi görmedim bunun sorumlusu da can topsakal denen adam ve dursundur. Hatta biraz ileri gidiyorum Ergin hocaya savaş açan ultramallardır. Eserinizle gurur duyun şimdi.

Yalnız adamı dinledim. Tam da dediği şey şu Türkiye şartları denen şeyi artık değiştirmemiz lazım diyor. Kendimizi sürekli bizim şartlarımız bu ve bu sattığımız paralar iyi diye koşullamamalıyız filan dedi ki doğru bence.

Genellemelerden hoşlanmam ama türk oyuncu profili algısını değiştirmek lazım ve bu da kolay kolay olmaz. Bu konuda katılıyorum ama daha yolun başındayken farklı ülkerin oyuncularıyla kıyas yapması yersiz ve zamansız olmuş bende onu anlatmaya çalışıyorum.

Artık futbol piyasasında müthiş paralar dönüyor ama bu paraları veren futbol kültürü olan kulüpler haybiyeden dağıtmıyor bu parayı. Araştırmalarını çok iyi yapıyorlar ve yaş tahtaya basmıyorlar genelde. İstisnalar var tabi.

Senin ülkenin şu anki en büyük örnek profili Arda iken bir başka Türk oyuncuya ciddi para yatırmak büyük bir risk olur. O yüzden Cenk meselesi ciddi başarıdır helal olsun.

Can Topsakal ve Erman Kunter takımı darmadağın ettiniz . Allah ınızdan bulun

tumblr_n53cn6pM3G1rdj9sbo1_500.gif

Sabrinin sözlesmesi uzatildiktan sonra #GalatasarayDaHirsizVar hashtagi ile twitter gibi sosyal platformu dolduranlar Galatasarayin yöneticileriydi zaten

Sabrinin sözlesmesini önce uzatip sonra ayni sezonda iptal etmeleri de kulüp yöneticilerin fikriydi

Ve sezon ortasinda Karabüksporun teknik direktörü ile anlasmak da yöneticilerin her zaman hayal ettigi seydi

Çünkü taraftari dikkate alan yok :)

Quakerboy da demişti,taraftarlar istediği için başkan Tudor'u getirdi diye.

Sürpriz Hakan Balta imiş, kesin bilgi yayalım. Sigarayı bırakmak için Terim'e söz vermiş.

Hay Hakan Balta'ya da size de. Yahu birileri bilinçli şekilde hocanın açığını arıyor bu kişiler ilk puan kaybında neler neler diyecekler milletin dolduruşuna gelmeyin. Hoca bilmiyor mu Hakan'ın ne durumda olduğunu, ta 2013'te Hakan yetersiz diye sol bek olmayan 31 yaşındaki Riera'yı sol beke dönüştürdü bu adam yahu. Hoca ya bana mutlaka sol bek alın bakın Hakan Balta'ya bile muhtacım diye mesaj veriyordur ya da en azından alternatif olarak Hakan kalsın diye düşünüyordur. Hakan'ı milli takımda da stoper oynatıyordu çok biliyormuşçasına konuşmayın.

Hakan balta kendisi bile sol bekde ömrüm bitti demiş birisi.

Bu adamdan bu saaten kaleci olur, stoper olur, orta sahadaolur ve belki santrfor ama bek ve kanat hiç olmaz.

Açıkçası aslında ancak ptt oyuncusu olur artık sadece ya neyse

Maicon-Serdar-Denayerden sonra en fazla 4.stoper olarak işimizi görür Balta başkada bir işlevi olmaz

ulan hangi solbeklerle ilgileniyoz onları bilek bari

Imparator var takımın başında herkes rahat uyuyabilir.
Bir iki köstebekin aklına uyup ünal aysal dönemine çevirtmeyin yine.
Solbekte varsayalım h.balta oynadı ve biz fbyi basaksehiri guzel futbolla yendik ne diyeceksiniz.Eğer fatih terim bişey yapıyorsa izleyip görmek lazım ortada fol yok yumurta yok ağlayıp sızlıyorsunuz.
O değilde nerede kalmıştık twitini görünceki mutluluk hala içimde ve heyecanla hocamızın bam bam bam futbolu oynatacağı günleri iple çekiyorum.

İyiki varsın fatih terim ve yine aslanlar gibi takımına sahip çıkıyorsun.Yaşayan en büyük galatasaraylı

nando (c)
mariano - maicon - serdar - magnus solbæk
badou - fernando
feghouli - belhanda - garry
gomis

h.o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt