Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiayeye gelen teklifler çok güzel ama görünen o ki daha sol bek alacak paramız yok ..Ndiayeyi satıp devre arası kimi bulacağız kolay kolay satmaz takımlar iyi oyuncularını.. O parayı dursun çarçur eder gibi geliyor..Bu adam dünya kupasında da forma giyecek azıcık parlasa çok rahat 25-30a okuturz.. Ayrıca son 5 maç takımın en iyisiydi şu an ndiaye giderse şampiyonluk şansımız ciddi azalacak.. Cenk muhabbeti gibi

DTQZ7ZUXkAAM99J

DTQaKRkXkAAB0J9

Bjk parayı gördü cenki sattı. Üstelik adamlar cl oynuyolar. Biz avrupadabile yokuz. Ndiaye için 20 milyon çok iyi satmak lazım. Bizde böyle yüksek satışlar yapmalıyız.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
cenk gidince yerine oynayacak negredo var.
ayrıca cenk lig de bir numarası yoktu sene başından beri. kendini ünlü yapan avrupada attığı gollerdi.
negredo çok rahatlıkla oynar bjkda.
ama ndiaye gidince bizde oynayacak 2 aday var birisi selçuk ötekide tolga.
donk falan hiç yazmıyorum bile.
selçukun önünün açılması için bu transfere onay verilebilir.

Bjk parayı gördü cenki sattı. Üstelik adamlar cl oynuyolar. Biz avrupadabile yokuz. Ndiaye için 20 milyon çok iyi satmak lazım. Bizde böyle yüksek satışlar yapmalıyız.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bjk cenki satarak şampiyonluğu satmıştır bana göre.. Çünkü 5 puan fark yediler Avrupada da gelebilecekleri en iyi noktaya gelip Bayerne tosladılar.. Kısacası bjk bu sezon bizim için tamamdır diyor ama sen öyle misin ? Sıfırdan takım kurduk dünya para harcadık son 2 sene bjk hegomonyası altında geçmiş bu yıl şampiyonluğa en çok ihtiyacı olan kulüp biziz..fb taraftarı zaten kötü başlangıç nedeniyle sezondan koptu..

cenk gidince yerine oynayacak negredo var.
ayrıca cenk lig de bir numarası yoktu sene başından beri. kendini ünlü yapan avrupada attığı gollerdi.
negredo çok rahatlıkla oynar bjkda.
ama ndiaye gidince bizde oynayacak 2 aday var birisi selçuk ötekide tolga.
donk falan hiç yazmıyorum bile.
selçukun önünün açılması için bu transfere onay verilebilir.
ne selçuğu 100 yıldır bu adamı takımda görmekten bıktım yeter

20 günde ndiaye nin yerine kimi alabilirsiniz ki,sezon sonu için 20 mio+ mutabakata varılmalidir..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabii ki sezon sonunda satsak daha iyi ama sezon sonuna boyle bir teklif olacaginin hicbir garantisi yok

Kis marketi boyledir, fiyatlar hep aciliyetten dolayi yuksektir... Badou icin 25m bir firsattir, tepilemez

Tabii ki sezon sonunda satsak daha iyi ama sezon sonuna boyle bir teklif olacaginin hicbir garantisi yok

Kis marketi boyledir, fiyatlar hep aciliyetten dolayi yuksektir... Badou icin 25m bir firsattir, tepilemez

Sözleşmesinde 2019'dan itibaren 18m Euro maddesi olmasa 2019'a kadar beklemenin faydalanabilmek ve fiyat artırmak için iyi olacağını düşünüyordum. İlk teklif hep düşük olur. Real Totenham'a ilk 40m Euro civarında teklifte bulunmuştu. Adamlar ısrarla satmayınca 100m Euro'ya kadar çıktılar. Aslında böyle yapmak lazım birden fazla talibi olan oyunculara.
Mevcut şartlarda sezon sonunda, Dünya Kupası'ndan sonra satılmak üzere tekliflerin reddedilmesi daha mantıklı. Takım şampiyon olur DK'da da iyi performans verirse 30m'a rahat alıcı bulur. Piyasa çok acayipleşti.

Sözleşmesinde 2019'dan itibaren 18m Euro maddesi olmasa 2019'a kadar beklemenin faydalanabilmek ve fiyat artırmak için iyi olacağını düşünüyordum. İlk teklif hep düşük olur. Real Totenham'a ilk 40m Euro civarında teklifte bulunmuştu. Adamlar ısrarla satmayınca 100m Euro'ya kadar çıktılar. Aslında böyle yapmak lazım birden fazla talibi olan oyunculara.
Mevcut şartlarda sezon sonunda, Dünya Kupası'ndan sonra satılmak üzere tekliflerin reddedilmesi daha mantıklı. Takım şampiyon olur DK'da da iyi performans verirse 30m'a rahat alıcı bulur. Piyasa çok acayipleşti.

Evet, eger takim sampiyon olur, Badou performansini gelistirir, dunya kupasinda da iyi oynarsa 25-30 bandinda bir teklif hayal degil tabii ki

Ama bunlarin olacaginin garantisi yok iste. Simdi 25m gibi bir teklif varsa degerlendirmek sacma olmaz kesinlikle.

Sampiyon olursak ve Badou dunya kupasinda iyi performans sergilerse 15m-20m+ teklifler gelebilir ama su an stoke bence 10milyondan fazla vermez.

Badouya 20 uzeri veriliyor ve yerine kimi alacaz yha diye dusunen bir kulup yoneticisi varsa.

Transfere giriş 101: Scout nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt