- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Cacık. Marlos bey kendisinden 8 gömlek daha iyi topçu. Onun peşinden gidilmeli.
Dediğin adamları Shakhtar bırakmaz gibi :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cacık. Marlos bey kendisinden 8 gömlek daha iyi topçu. Onun peşinden gidilmeli.
Pazarlığa 30la başlamayan akılsızdır
salonda toplar artıkyok top toplayıcı olarak.
İlk teklifleri buysa 25'e kaktırırız bunlara![]()
cenk gidince yerine oynayacak negredo var.Bjk parayı gördü cenki sattı. Üstelik adamlar cl oynuyolar. Biz avrupadabile yokuz. Ndiaye için 20 milyon çok iyi satmak lazım. Bizde böyle yüksek satışlar yapmalıyız.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bjk parayı gördü cenki sattı. Üstelik adamlar cl oynuyolar. Biz avrupadabile yokuz. Ndiaye için 20 milyon çok iyi satmak lazım. Bizde böyle yüksek satışlar yapmalıyız.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ne selçuğu 100 yıldır bu adamı takımda görmekten bıktım yetercenk gidince yerine oynayacak negredo var.
ayrıca cenk lig de bir numarası yoktu sene başından beri. kendini ünlü yapan avrupada attığı gollerdi.
negredo çok rahatlıkla oynar bjkda.
ama ndiaye gidince bizde oynayacak 2 aday var birisi selçuk ötekide tolga.
donk falan hiç yazmıyorum bile.
selçukun önünün açılması için bu transfere onay verilebilir.
bence sezon sonu + 25 milyon euro20 günde ndiaye nin yerine kimi alabilirsiniz ki,sezon sonu için 20 mio+ mutabakata varılmalidir..
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hay hay rengdas bana uyar..bence sezon sonu + 25 milyon euro
Tabii ki sezon sonunda satsak daha iyi ama sezon sonuna boyle bir teklif olacaginin hicbir garantisi yok
Kis marketi boyledir, fiyatlar hep aciliyetten dolayi yuksektir... Badou icin 25m bir firsattir, tepilemez
Sözleşmesinde 2019'dan itibaren 18m Euro maddesi olmasa 2019'a kadar beklemenin faydalanabilmek ve fiyat artırmak için iyi olacağını düşünüyordum. İlk teklif hep düşük olur. Real Totenham'a ilk 40m Euro civarında teklifte bulunmuştu. Adamlar ısrarla satmayınca 100m Euro'ya kadar çıktılar. Aslında böyle yapmak lazım birden fazla talibi olan oyunculara.
Mevcut şartlarda sezon sonunda, Dünya Kupası'ndan sonra satılmak üzere tekliflerin reddedilmesi daha mantıklı. Takım şampiyon olur DK'da da iyi performans verirse 30m'a rahat alıcı bulur. Piyasa çok acayipleşti.