Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nankorler iste. Futbol disi konulardan dolayi istemiyorlar, ayni kisiler Sneijder'in donme ihtimali olursa can atarlar.

Ya şurda kankanızla aranız bozulduğunda gıcık olduğunuz her hangi bir tiple ahbaplık etse atar gider yapar silersiniz ama Ardaya gelince maşallah baya profesyoneliz.

Bizden önce kendisi de futbol dışı olayları çok sever malumunuz o yüzden bu konuda eleştirmekte gayet doğal. Ha işin futbol kısmına gelirsek diğer yönden eleştirip istememeyi yeğlerim çünkü o bölüm insan ilişkilerinden daha beter.

Yani iki uçlu değneğe geliyor mevzu nereden tutsan elinde kalır. O yüzden nankör demek biraz absürt

Evet ilk olarak siyasi görüşü nedeniyle istemiyorum ve bizim istediğimiz oldu gelmedi kudurun ahahahahah :D

Pardon ama sen kim oluyorsun da Arda yı Galatasaray forması altında görmek istemeyenlere nankör deme cürretini buluyorsun kendinde.

Sana ne arkadaş sana ne. Herif aylardır topa bile değmemiş en kıytırık kupa maçında dahi kadroya bile alınmıyor götü göbeği özerkliğini ilan etmiş ama bunlar yeterince sportif nedenler değil tabi insanların istememesi için.

Arda nın bulunduğu siyasi tarafa tabi olduğun için aklınca istenmemesini sadece siyasi görüşüne bağlıyorsun. Herif gazeteci döverken savunuyordun yazın şaşırmamak lazım. Seversiniz böyle kabadayı eşkıya vari tipleri tabi.

sent via GSC

Ben kim mi oluyorum? Koskocaman adam olmussun da karsi goruslere saygi duymayi ogrenememissin, bu saatten sonra ben mi ogreteyim sana?

Bu adam alt yapidan cikmis, kaptanliga kadar yukselmis, para kazandirarak gitmis, Atletico Madrid ve Barcelona'da oynamis, illa ki hatalari var ama Arda Galatasaray'in bir degeri. 1 sene once Fatih Terim'e demedigini birakmayan uyeler vardi, ama işler kotu gidince birden fikir degistirip Hoca'ya kucak actilar, Arda'ya neden aynisi yapilmiyor?

Evet futbol disi konulardan dolayi. Sen ve senin gibi dusunen kisiler artik futbolculari siyasi goruslerine gore degerlendiriyorsunuz.

Yok efendim Emre abisiyle takiliyormus yok Acun'la, peki bundan size ne? Sizin fenerli besiktasli arkadaslariniz yok mu?

Gazeteci dovmesini savunmussum. Peki bundan sana ne? Sen degilmiydin buralarda Ali Naci'yi veya Dursun'u dovseler sessimi cikarmam diye. Iki yuzluluk degil mi bu.

Arda Terim'in elini öpüp taraftardan, medyadan, gazetecilerden herkesten basın önünde özür diledikten sonra anca GALATASARAY'ımızın kapısından girebilir... Onun o egosu olduktan sonra bunları da yapmayacağına göre gitsin Başakşehir'de oynasın hatta mümkünse Emre Abisiyle kavuşsunlar karakter konusunda birbirinin üstüne su dökemezler

Yarin Allah'in izniyle arda turan denen karaktersizden kurtuluyoruz

Tt arena da kendisine koymak zevkli olacak

Lionel Carole: "Sevilla'da kalmak ve kulübüme yardım etmek istiyorum. Bundan daha fazlasını yapabileceğimi biliyorum."

Ben kim mi oluyorum? Koskocaman adam olmussun da karsi goruslere saygi duymayi ogrenememissin, bu saatten sonra ben mi ogreteyim sana?

Bu adam alt yapidan cikmis, kaptanliga kadar yukselmis, para kazandirarak gitmis, Atletico Madrid ve Barcelona'da oynamis, illa ki hatalari var ama Arda Galatasaray'in bir degeri. 1 sene once Fatih Terim'e demedigini birakmayan uyeler vardi, ama işler kotu gidince birden fikir degistirip Hoca'ya kucak actilar, Arda'ya neden aynisi yapilmiyor?

Evet futbol disi konulardan dolayi. Sen ve senin gibi dusunen kisiler artik futbolculari siyasi goruslerine gore degerlendiriyorsunuz.

Yok efendim Emre abisiyle takiliyormus yok Acun'la, peki bundan size ne? Sizin fenerli besiktasli arkadaslariniz yok mu?

Gazeteci dovmesini savunmussum. Peki bundan sana ne? Sen degilmiydin buralarda Ali Naci'yi veya Dursun'u dovseler sessimi cikarmam diye. Iki yuzluluk degil mi bu.

Karşı görüşlere saygı istiyorsan o zaman senden başka düşünen taraftara nankör demeyeceksin.

Dersen de saygı falan görmezsin bu kadar basit. Senin bana birşey öğretebilecek konumda olduğunu düşünmüyorum.

Beni yani bir taraftarı, topluma mal olmuş ve kendini role model yani kendini örnek kişi olarak gören Arda ile bir mi tutuyorsun da benim dayak atıp atmam veya atılmasını istemenin bir önemi bir kıyası var. Her yerde her kameraya ben şöyle bir role modelim benim gibileri 100 yılda bir gelir diyen bir adamın gazeteci dövmesinin hiç bir savunulacak hali yok.

sent via GSC

Karşı görüşlere saygı istiyorsan o zaman senden başka düşünen taraftara nankör demeyeceksin.

Dersen de saygı falan görmezsin bu kadar basit. Senin bana birşey öğretebilecek konumda olduğunu düşünmüyorum.

Beni yani bir taraftarı, topluma mal olmuş ve kendini role model yani kendini örnek kişi olarak gören Arda ile bir mi tutuyorsun da benim dayak atıp atmam veya atılmasını istemenin bir önemi bir kıyası var. Her yerde her kameraya ben şöyle bir role modelim benim gibileri 100 yılda bir gelir diyen bir adamın gazeteci dövmesinin hiç bir savunulacak hali yok.

sent via GSC

Yanlis anlamissin. Beni bilen bilir, her zaman karsi goruslere saygi gostermissimdir, Sneijder konusunda, Tudor konusunda, Belhanda konusunda, Arda konusu farkli, yukarda yazdim zaten, neyse uzatmaya gerek yok.

Su altyapidan cikti, vefa argumanlarini artik bir kenara birakin. Böyle diye diye sabri 15 sene galatasarayda oynadi ve kendini 1 level bile gelistiremeden yol aldi gitti.
Taraftarin vefasi olabilir x oyuncu seviyoruz kalbimizdesin der posterini falan asar ama kulubun vefasi olmaz vefs yapacaksa oyuncu kulube yapar.
Seni ben yetistireyim yillarca altyapi hocalarina para vereyim uzerine birde hakkettigin paranin 2 katini vereyim altyapisin ya sonra aa vefa idi degerimizdi.
Geçelim bu ayaklari. Emre belozoglunun kulube katkisi ardadan daha fazladir oglumuz degerimiz diye yakilalim nasil olur.
Ardanin degerinin 4.kuvveti hagidir o adama bile neler yapildi. Bir kere gurur yapipta olmaz triplerine girmedi, koşarak geldi adam kovularak gitti

Adamın ismi başka bir takım ile geçiyor, hatta anlaşma tamam gibi deniyor. Buna rağmen Arda hakkında fikirler bir birine 180 derece zıt.

Vaziyet başka bir takıma giderken bile böyle ise bize geldiğini düşünün. Medya Arda'nın kendisi üzerinden neler neler üretti, neler neler üretmeye devam eder bunu bir düşünün. Kameralar önünde Fatih Terimin elini öpse dahi, bu konu üzerinden neler neler üretilir onu bir düşünün. Bütün bunlara başımızda daha basit krizleri bile eline yüzüne bulaştıran bir yönetim var bunu düşünün.

Bizim için şu an da önemli olan uzun zamandır sadece bir iki maç yapan, bu maçlarda ise kötü görünen Arda mı, yoksa Fatih Terim mi? Bunu iyi düşünün ve bence öyle karar verin.

Son düzenleme:
Başakşehir'in komik olmayan teklifi ne kadar acaba? Yarım sezona 4 falan veriyorlar herhalde gelmez yoksa.

Lionel Carole: "Sevilla'da kalmak ve kulübüme yardım etmek istiyorum. Bundan daha fazlasını yapabileceğimi biliyorum."

tenor.gif

Orada muhtemelen araya giren ve cok sevip saydigi büyüklerini kiramadigi icin para mara konusmadan imza atabilir.

Yok Can onu anlıyorum da şimdi bu Barcelona 40 milyona aldığı adamı bedavaya bırakmaz, Arda'da 7 milyona oynuyormuş. Zaten transferin maliyeti 2-2.5 olsa çalım atıyoruz ayağına ilk Fener ile Beşiktaş atlardı.

Yok Can onu anlıyorum da şimdi bu Barcelona 40 milyona aldığı adamı bedavaya bırakmaz, Arda'da 7 milyona oynuyormuş. Zaten transferin maliyeti 2-2.5 olsa çalım atıyoruz ayağına ilk Fener ile Beşiktaş atlardı.

Barcelona 20 istiyormus diye haberler vardi.

Avrupa dan kimse vermez o parayi 31 yasinda olan ve aylardir top oynamamis ve kadroya dahi alinmayan adama. Hele hele bu adam futbolu degil de sadece türlü türlü rezillikleri ve rezaletleri ile gündeme gelmisse son 1 sene boyunca.

O parayi ancak Cin den Katar dan falan alabilirler ama ben Arda nin oralara gidecegini sanmiyorum. Ya Barcelona da kalmaya pardon yatmaya devam eder, ya da Barcelona ile bir türlü anlasip Türkiye ye bir takima gelir. Bence Basaksehir haril haril sponsor ariyordur simdi bu transferi gerceklestirebilmek icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt