Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tavares'i sol beke Asamoah'ı da sezon sonu beleşe 8 numaraya transfer edelim.Ndiaye'yi de 18 milyona okutabilirsek tadından yenmez.

Maicon & Tavares

so-paulo-sp-12062017-treino-do-so-paulo-fc-cicero-maicon-jucilei-milito-JBRNFF.jpg

Brezilya'da transferlerde ilişkilerde önemlidir. Taffarel'in aracılıyla kiralık+ opsiyonu 4-5'e alabiliriz bence. Son haftalarda kesikte yemiş o yüzden olma ihtimali var ama direk satmakta isteyebilirler bu konuyu da zorunlu satın alma opsiyonlu bir teklifle giderebiliriz. Bunun dışında Chelsea'li Kenedy'i çok rahat alabiliriz neden gündeme gelmez anlam veremiyorum.

Yerlerde sürünen eleman bizimle adı geçen Tavares

YellowishHoarseHadrosaurus-size_restricted.gif

Hiç konuşulmuyor ama bence en fazla transfer ihtiyacı olan bölgemiz Belhanda'nın oynadığı bölge. Belhanda atakları daha başlamadan bitiriyor. Bir orta saha oyuncusuna göre aşırı top kaybediyor. Ligde zaten orta saha üçlüsü ve golcüsü iyi olan takım yüzde 99 şampiyon oluyor. Sol bek, stoper falan süper lig için çok belirleyici bölgeler değil. Bjk sol bek İsmail köybaşı, stoper tosic ile şampiyon oldu. Zaten bizim stoperler lig seviyesinde gayet yeterli. Sol bek ise bir şekilde halledilir takım içinden yalnız Belhanda'nın vasat oynaması bizi şampiyonluktan eder.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

resmen bütün takımlar birlik olmuş sol beklerini bize vermiyorlar gibi bir hava var şu an.

Hiç konuşulmuyor ama bence en fazla transfer ihtiyacı olan bölgemiz Belhanda'nın oynadığı bölge. Belhanda atakları daha başlamadan bitiriyor. Bir orta saha oyuncusuna göre aşırı top kaybediyor. Ligde zaten orta saha üçlüsü ve golcüsü iyi olan takım yüzde 99 şampiyon oluyor. Sol bek, stoper falan süper lig için çok belirleyici bölgeler değil. Bjk sol bek İsmail köybaşı, stoper tosic ile şampiyon oldu. Zaten bizim stoperler lig seviyesinde gayet yeterli. Sol bek ise bir şekilde halledilir takım içinden yalnız Belhanda'nın vasat oynaması bizi şampiyonluktan eder.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maicon veya Serdar'dan biri sakat veya cezalı olursa görürüm ben bu yeterli yorumlarını. :) Sol taraftan verdiğimiz pozisyonların haddi hesabı yok. Oyunu mecburiyetten tamamen sağ bölgeden oynamamızı saymıyorum zaten. Sağ ayaklı ve en fazla yedek olabilecek Linnes, emekli olmak üzere olan Hakan ve Lato yetersizi varken orada, en çok ihtiyacımız olan bölge OOS demek güzel kafaymış.
FM oynuyoruz sanki defansın ne önemi var tabii canım...

tanidik var yari brezilyali yari türk (Gremio taraftari):

Bunun hakkinda dedigi su:

Gremio alt yapisindan ama cikisi bir türlü gerceklestiremedi. Kiralandiktan sonra 2.Lig ve U20 Sao Paulo da oynadi. Ordan da Sao Paulonun ilk takiminda oynamaya basladi.

Sol ayagi iyi ama baska da özel bir seyi yokmus. Carole'nin daha genc ve gelisme potansiyeli yüksek olan bir adammis. 2 Mio dan fazla da verilmemesi gerekiyor diyor
Yorum pek iç açıcı değil

Yönetimin hangi işi doğru ki. Ndiaye'ye 25 Milyon Euro taksitli teklif gelse 12 Milyon Euro'ya satar bunlar cash olsun diyip. Dolar-Euro hayvan gibi artıyor zaman içinde mesela.

Taraftar zaten bu işten anlamak zorunda değil. O yüzden onlara kızmıyorum ben. Bence kızmak da gereksiz.
Anlamak dan ziyade herkes oradaki piyasayı görüyor. Oyuncular normal değerlerinin minimum 2-3 maksimum 7-8 katına satılıyor.

Poldi 2,5'a gitti yani normal piyasa değeri 0 öyle mi. Bu adam 31 yaşındaydı transfer olduğunda yani öyle ölmüş bitmiş bir futbolcu da değil.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt