Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Transfer yok arkadaslar, küme düstük. Yandik bittik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yada lens taksın10 gündür a spor NTV spor TRT spor bein izliyorum bir transfer haberi yok terim geldi diye seviniyordum bu seferde tek haber sizmiyor diye sevinemiyorum biri çıkıp bir açıklama yapsa bari Carol gelecekse bile Suna gözlük yapsınlar adam AMA çıktı belki arkaya top kaçırmaz ..
Kimse AKP veya RTE de demesin. Adamlarin oynadigi futbolu goruyoruz!
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sevilla aldıCorinthiansli Guillerme Arana'yi alabilsek keske. Inanilmaz bir yetenek.
Tavaresin kaabiliyetlerinden kuskum yok ama mental olarak sorunlu olabilir. 20 yasinda ama vucutta dövme yakilmamis yer kalmamis. Enteresan.
Kicikirik Basel bile yillardir ne paralar kazaniyor transfer den.
Dortmund 22 yasindaki Akanji'yi alacakmis, bonuslarla 21 Milyona kadar cikacakmis bonservisi.
Tüh 11m Euro
para degil wallaha
bunlarin sportif direktoru iyiydi sanirim adi hegel miydi neydi
altyapidan da misirdan da aldiklari adamlari pat pat 10-15e dagitiyorlar etrafa

Avrupa'daki takimlar icin para degil, bizim icin buyuk para. Bir sol bek icin 11 milyon degmez.
Aynen ahmet musa bizi bekliyor gelip alsınlar diye. Hemen kap gelremy haberi ciddi miymiş harbiden,beinsports dünkü trabzon sitelerinden kopyalamış direkt haberi.neyse ahmed musayı alalım biz