Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmet musa veya islam slimani fena olmaz

puel musayi istemiyormuş

milletin niye morali bozuk

big96.jpg

10 gündür a spor NTV spor TRT spor bein izliyorum bir transfer haberi yok terim geldi diye seviniyordum bu seferde tek haber sizmiyor diye sevinemiyorum biri çıkıp bir açıklama yapsa bari Carol gelecekse bile Suna gözlük yapsınlar adam AMA çıktı belki arkaya top kaçırmaz ..

10 gündür a spor NTV spor TRT spor bein izliyorum bir transfer haberi yok terim geldi diye seviniyordum bu seferde tek haber sizmiyor diye sevinemiyorum biri çıkıp bir açıklama yapsa bari Carol gelecekse bile Suna gözlük yapsınlar adam AMA çıktı belki arkaya top kaçırmaz ..
yada lens taksın :D :D

Alahımm sol bekkkkk

Junior+Tavares+Sao+Paulo+v+Atletico+MG+Brasileirao+IwbjSVEULORl.jpg

tavares işi 2,5 mlyona falan biter gibi

Kicikirik Basel bile yillardir ne paralar kazaniyor transfer den.

Dortmund 22 yasindaki Akanji'yi alacakmis, bonuslarla 21 Milyona kadar cikacakmis bonservisi.

Kimse AKP veya RTE de demesin. Adamlarin oynadigi futbolu goruyoruz!

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

peki neden oynayabiliyor ?
bu oyuncular kendi kendine gelmedi.
taraftari olmayan ve su ana kadar sampiyon olmamis takima göre aldiklari oyuncular uyusmuyor.
basaksehirin ne basarisi olmus arda ayarinda oyuncu alsin, arsenal filan istiyordu onu.
ha gitmis umrumda degil ama basaksehir nasil bu duruma gelir ?
ben hükümete karsi degilim kesinlikle spora destek olmalari da iyi birsey ama futbola bulasmasalar iyi olur.

edit: destek amacli olabilir ama ozaman her kulübe ayni sartlarla.

Son düzenleme:
Corinthiansli Guillerme Arana'yi alabilsek keske. Inanilmaz bir yetenek.

Tavaresin kaabiliyetlerinden kuskum yok ama mental olarak sorunlu olabilir. 20 yasinda ama vucutta dövme yakilmamis yer kalmamis. Enteresan.

tavaresi 3-5-2 de oynatmazsak defansif anlamda fazla sorun yaşamaz.biraz özgür bi arkadaş 3-5-2de ...hull hücumda : ))ama o dönem sao paulo kötüydü,maicona bile laf ediyodu taraftar.sao paulo defans falan yapmıyodu.

iyi bi potansiyeli alıyoruz

Kicikirik Basel bile yillardir ne paralar kazaniyor transfer den.

Dortmund 22 yasindaki Akanji'yi alacakmis, bonuslarla 21 Milyona kadar cikacakmis bonservisi.

bunlarin sportif direktoru iyiydi sanirim adi hegel miydi neydi
altyapidan da misirdan da aldiklari adamlari pat pat 10-15e dagitiyorlar etrafa

bunlarin sportif direktoru iyiydi sanirim adi hegel miydi neydi
altyapidan da misirdan da aldiklari adamlari pat pat 10-15e dagitiyorlar etrafa

Öyle vallah.

Neredeyse her sezon bir oyuncu dan iyi para kazaniyorlar. Embolo, Elneny, Akanji, Sommer, Salah, Dragovic, Xhaka, Xhakiri falan bunlar aklima ilk gelenler son senelerde.

Herifler Bundesliga nin 19.takimi gibi birsey :asd:

Avrupa'daki takimlar icin para degil, bizim icin buyuk para. Bir sol bek icin 11 milyon degmez.

donk linnes ahmet çalık gibi denyolara paraları saçmasak alırdık çok iyi bir oyuncu.

Eğer katkı vermeyecek soru işareti olucak bir oyuncu almaktansa mevcut kadro ile devam edelim şampiyonlar şampiyonu hocamız varken boşa para saçmayız işallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt