Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Latovleviciyi hali sahaya çağırmam kusacağım resmen
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sergen 3-4 transfer istiyo bla bla bla..bu yedeklerle şampiyonlugun gelecegini mi sanıyosunuz..asıl sizinki hayalcilik.solbek,sol açık şart.2 de gurbetçi bulsunlar az paraya
takım resmen sol bek diye bağırıyor...
badou satılırsa evet ama satılacagını düşünmüyorum şimdilik.sene sonuna kalır o iş....ben 4 transfer derken hep 2 yabancı-2 yerli genç diye ekledim.tarasınlar gurbetçileri,az paraya alınabilir birileri3-4 demeyelim ama 2 transfer sart kesinlikle. Sol bek ve sol kanat yeterli olur diye dusunuyorum.
Badou'nun yerine biriyle anlasilirsa satilip 2 transfere butce de olusturulabilir bence.
Cenk denen kabiz ezik o paralari ettigi yerde en az 30 35 milyin euro istenmeli.DIŞ HABER - Stoke City'den sonra West Ham ve Crystal Palace, Galatasaraylı Badou Ndiaye'yi transfer etmek istiyor. https://twitter.com/futbolarena/status/952497188827000833/photo/1
Seni Pozitivizm'e davet ediyoruz.Kimseyi vermek yok. 2.yarı kimle oynayacagiz selcuklami. Daha sol bek alamadik orta sahami arayacaz yada ?
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kimseyi vermek yok. 2.yarı kimle oynayacagiz selcuklami. Daha sol bek alamadik orta sahami arayacaz yada ?
Tasvip edemeyecegimiz 1 postKimseyi vermek yok. 2.yarı kimle oynayacagiz selcuklami. Daha sol bek alamadik orta sahami arayacaz yada ?