Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Latovleviciyi hali sahaya çağırmam kusacağım resmen

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sergen 3-4 transfer istiyo bla bla bla..bu yedeklerle şampiyonlugun gelecegini mi sanıyosunuz..asıl sizinki hayalcilik.solbek,sol açık şart.2 de gurbetçi bulsunlar az paraya

3-4 demeyelim ama 2 transfer sart kesinlikle. Sol bek ve sol kanat yeterli olur diye dusunuyorum.

Badou'nun yerine biriyle anlasilirsa satilip 2 transfere butce de olusturulabilir bence.

Allahını seven üzerime duyum atsın yavv bu ne böyle.

Sol bek sol açık alınmazsa geçmiş olsun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-4 demeyelim ama 2 transfer sart kesinlikle. Sol bek ve sol kanat yeterli olur diye dusunuyorum.

Badou'nun yerine biriyle anlasilirsa satilip 2 transfere butce de olusturulabilir bence.
badou satılırsa evet ama satılacagını düşünmüyorum şimdilik.sene sonuna kalır o iş....ben 4 transfer derken hep 2 yabancı-2 yerli genç diye ekledim.tarasınlar gurbetçileri,az paraya alınabilir birileri

Forvet transferi sol bek kadar önemli kazayla Gomise bişey olsa lige havlu atarız

badou ndiaye en iyi oyuncularimizdan birisi

15-20m avro asagi satilmamali

Belli ki tahminimin aksine, Terim' e hatırı sayılır bir bütçe vaad edilmemiş. Mevcut kadroyla Hocanın da elinden çok fazla bir şey gelemeyecektir maalesef. Hem kulüp, hem kendisi için hiç olmadığı kadar önemli bir sezonda, şampiyonluk yolundaki rakiplerimizin hepsinden daha kısıtlı bir kadroya sahip olduğumuz bu denli aşikar ve kendisini yerin dibine batırmak için fırsat kollayan muhtelif cepheler hazır kıta beklerken, Terim' in böyle bir riske girmesini anlayamıyorum.

Umarım verilen görüntü gerçekleri yansıtmıyordur da iki veya üç adet direkt katkı sağlayabilecek futbolcu transfer edilir. Yoksa kulüp de Hoca da bir daha zor toparlar. Endişelenmemek elde değil...

Fatih hoca her açıklmasinda isliklanan oyuncularimiz var biz koydugumuzda taraftar saygi gostersinler diyor.
Ortasahaya selcuk ve donk montesi
Gizli forvet yedek kanat sinan gumus
Sol bek yedegi hakan balta
Yani maksimum transfere 1 sol bek alinir.Hoca fazla para harcatmadim soylemini yerlestirir.Tudor kalsaydi 3 oyuncu daha transfer edecem demisti.
Simdi hocanin bu hareketi ya ah vah cektirip bizi kahredicek ya da para harcatmadan eldeki kadroyla sampiyon oldum dedirticek

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt