Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevinin Monacoyum en sonunda delirttiniz ekrana iki saattir böyle bakıyorum
kemal-kilicdaroglu-saskin.webp

bunlarda da ne şey varmış la,anlarsınız ya iki başlı hıyar.romaroya şeyetmişler

Gelecekse de böyle alengirli olsun daha iyi tam herşey olumsuza döndüğünü düşünürken gelsin, iki katı büyük mutluluk yaşamak güzel olacak

Falcao gelmiyor diye demiyorum beklentiye soktukları için diyorum ayrıca Fatih hoca olmasa bu yönetim duramazdı zaten yarım sezon forvetsiz oynattılar aldıkları 2 forveti bir an önce yollamak istiyoruz zaten lige 2 hafta kalmış orta saha yok forvet durumu belirsiz diagne satılmadı bir sürü şey vasatlar her bakımdan
Oyuncu satamamak konusunda haklisin ama su an ilk 11'de iki eksigimiz var, 6 numara ve forvet. Sattigin kadar alabilirsin varken en uygun maliyete en dogru profilde olan oyunculari almak kolay degil. Diger takimlar gibi rahat transfer yapamiyoruz FFP'den dolayi.

Daha 1 ay var, simdilik telasa gerek yok.

Yıldım artık transfersizlikten. Ruh ve beden sağlığım için transfer sezonu sonuna kadar kim gelmiş kim gitmiş şeyimden aşağı kasımpaşa

Neyse ruyalardan kalkalim. Radja falcao Banega felan guzel hayllerdi

Kalinic Biglia vs bakalim

gelmeyecek haberi asparagas olsa bile bizimkiler işi sakız gibi sündürmeye devam ederse eninde sonunda gelmeyecek zaten.

ağustosa girmişiz. Kampı tamamlamışsın. Bir kaç gün sonra resmi maçın var. Sen hala forvet getireceksin, orta saha getireceksin. Takıma monte edeceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt