Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu romano dingili naigolan flonlrentinada diyen gerizekali degil mi. kendi ligindeki transferi bilemiyor daha bu salak

samatta ve cuellar alınsın bir an once onye de kaçırmayız umarım bı de yedek stoper al kapat transferı

Oyuncu satamamak konusunda haklisin ama su an ilk 11'de iki eksigimiz var, 6 numara ve forvet. Sattigin kadar alabilirsin varken en uygun maliyete en dogru profilde olan oyunculari almak kolay degil. Diger takimlar gibi rahat transfer yapamiyoruz FFP'den dolayi.

Daha 1 ay var, simdilik telasa gerek yok.
Geçen sene de aynı gaflete düştük son ana kadar bekledik elimiz boş gözümüz yaş kaldık ortada biz bunları çekmek zorunda mıyız kombine rekoru kırıyoruz forma rekoru kırıyoruz hadi biz sineye çektik diyelim Fatih Hoca orada ne sıkıntılarla uğraştı sene boyunca yeter sıkışınca uefadan men almadık lafını açıyorlar men almayıp parayı aldın ama gittin onu diagneye bayıldın şimdi gitsin diye gözünün içine bakıyoruz bırakın bu polyanna ayaklarını eleştirin sıkı tutun ki nerede olduklarının farkına varsınlar

Umarım Falcao gelir, ama gelmezse de dünyanın sonu değil.

Umarım yönetimin B planı vardır yalnız. Forvetsiz kalırsak sıkıntı...

Screenshot_20190730-213009_Chrome.jpg
Screenshot_20190730-213002_Chrome.jpg

2-3 gün önce ş.aydin hesaplarının birleştirildiğini bilmediğimden ki kimseye haber göndermediler.iki hesabi birleştirdik diye.ve hem hesapların birleştiğini bilmediğimden hem de 6 sene onceki transfer nöbetinde yukardaki mesajları görünce fake sandım s.aydini.forum hayatımda da ilk kez birine fake dedim.ayrica yanlış hatirlamiyosam geçmişte bu hesaplardan fake olaniyla biri girip goygoy yapıyodu.ben de forum kandırılacak sandım ve fake diyip bilmeden ve istemeden yanlış anladim meseleyi.siz de benim iyi niyetimi yanlış anladiniz.olan bu @Keramettin TANRIVERDİ 2 gün önce tam cevap verecekken banlandığım icin simdi cevap vereyim dedim.

Pazar gunu kadar hersey belli olur, olumlu, olumsuz.

Gelmiyorsada, direk Samatta ve bir 6 numara alip onumuze bakariz, baska yapacak birsey yok.

Gerçekten sayfalarca yangınlarınızı ve lüzumsuz totemlerinizi okumaktan gına geldi. İki haber var mı diye giriyoruz siteye onlarca sayfa kendini tekrar eden yorumlar. Gerçekten habere kesin doğru diye bakan varsa da falcao kolombiyalı diye kolombiyalı bir gazetecinin söylediği her şey doğru olmuyor. Falcao gelirse gelir, gelmezse de illa ki biri bakılacaktır, olur da gelmezse ne yapacaksınız tesisleri mi basacaksınız. Ortaya çıkan tek olumsuz haberde forumdaki insanları galeyana getirmek isteyen bir kitle var ve bunu hem maçlarda hem transfer nöbetlerinde sürekli yapıyorlar. Size olumsuzluklarınzda iyi boğulmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt