Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tahir kum denen azili Galatasaray dusmani iti ne cabuk unutuyorsunuz

adam daha 1 ay önce bunu demiş.15 gün önce yine çini reddetmiş ama hala yok romano yok kolombiyalı yazar.baba bi kendinze gelin ya.saçma haberler işte

MptUHgaF_400x400.png

Neden? Seri gibi bir oyuncu'yu kiralik getirdiler. Hollanda'nin genc jenerasyonu ile birlikte kadroda yer alan ve PL'de yarim sezon hala iyi oyuncu oldugunu gosteren Babel'i, bonservissiz Jimmy, Emre Mor, Muslera'ya yedek olarak Okan Kocuk.

Adem ve Sener haric yapilan transferler dogru transferler.

Daha 1 ay var transfer doneminin bitmesine. Falcao olmuyorsa da bir baskasi olur. Yonetim'i sadece Falcao transferi ile degerlendirmek ve elestirmek cok sacma.
Falcao gelmiyor diye demiyorum beklentiye soktukları için diyorum ayrıca Fatih hoca olmasa bu yönetim duramazdı zaten yarım sezon forvetsiz oynattılar aldıkları 2 forveti bir an önce yollamak istiyoruz zaten lige 2 hafta kalmış orta saha yok forvet durumu belirsiz diagne satılmadı bir sürü şey vasatlar her bakımdan

Falcao ile ilgili asparagas haberler ile gaz gelmeyin lütfen. Boş beleş insanlar haber bulamadıklarından yazıyorlar. Başka transferlere odaklanın. Açıklama için az sabır lütfen.

Ya bu foruma ne desen iflah olmaz.100 olumlu haberde ses etmeyenler tek olumsuz ve saçma haberde ölüyorlar.karanliginizda bogulun.adam cini ve araplari reddetti.haberin saçma olduğu ordan belli değil mi?heleki sponsor bile bulmusken 10 kere daha anlasiriz falcao ile
İşte ben de bunu anlamıyorum. Binlerce olumlu habere inanmıyorlar, bir olumsuz habere inanıyorlar.

Falcao gelir gelmesine de balotelliyi alsak 10 sefer gelirdi hazır olurdu kampta adam uzadıkça uzadı baloyu elden kaçırcZ

iyi oldu iyi. cok iyi oldu hemde. Balotelli Sturridge felan bostayken sadece bir opsiyona baglanip 2-3 haftanin icine ettiler. Banega Radja da yatti. Bunlar seriyi nasil aldi

bu transfer süreçleri hep sancılı.ama haberleir en basından iyi takip etmek gerek.adam 1 ay önce çine asla gitmek istemediğini söylemiş,3 hafta önce yine reddetmiş vs ama 30 kere aynı haberleri tasıyacak değilim.cocuk gibi hepinizi inandıramam. 2-3 gün önce de forumun iyilği için başım yandı bi yanlıs anlamadan ötürü.şimdi o konuya gelelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt