Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Tahir kum denen azili Galatasaray dusmani iti ne cabuk unutuyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao gelmiyor diye demiyorum beklentiye soktukları için diyorum ayrıca Fatih hoca olmasa bu yönetim duramazdı zaten yarım sezon forvetsiz oynattılar aldıkları 2 forveti bir an önce yollamak istiyoruz zaten lige 2 hafta kalmış orta saha yok forvet durumu belirsiz diagne satılmadı bir sürü şey vasatlar her bakımdanNeden? Seri gibi bir oyuncu'yu kiralik getirdiler. Hollanda'nin genc jenerasyonu ile birlikte kadroda yer alan ve PL'de yarim sezon hala iyi oyuncu oldugunu gosteren Babel'i, bonservissiz Jimmy, Emre Mor, Muslera'ya yedek olarak Okan Kocuk.
Adem ve Sener haric yapilan transferler dogru transferler.
Daha 1 ay var transfer doneminin bitmesine. Falcao olmuyorsa da bir baskasi olur. Yonetim'i sadece Falcao transferi ile degerlendirmek ve elestirmek cok sacma.
İşte ben de bunu anlamıyorum. Binlerce olumlu habere inanmıyorlar, bir olumsuz habere inanıyorlar.Ya bu foruma ne desen iflah olmaz.100 olumlu haberde ses etmeyenler tek olumsuz ve saçma haberde ölüyorlar.karanliginizda bogulun.adam cini ve araplari reddetti.haberin saçma olduğu ordan belli değil mi?heleki sponsor bile bulmusken 10 kere daha anlasiriz falcao ile
bu kolombiyalılara göre şu eski barca stoperi hergün fenerbahcedeydi
Falcao güzel bir hayaldi başka alternatiflere yönelmek lazım
Zamani değilHossein Zamani - Oyuncu profili > Biz değil belki ama mesela Anadolu kulüpleri niye bu tarz hamleler yapmazlar anlamam
Free ne kaybedersin ?
Tam bir kolpacı tipi var. İnanmam ben buna. Zülfo daha inandırıcı geliyor.

Eğer yalan çıkarsa bu dayı başına iş alır. Taraftar musallat olur