- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Yatin uyuyun, ancak 10 dan sonra gelismeler gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnanmayın.Özgür ben böyle bi şey demedim dedi.Lütfen bu gereksiz mesajları yazanlar bıraksın yazmayı..
Singapore ve Emirates şu anda iyiler ama en çok yere biz gidiyoruz. Sanırım 2022 sonunda destinasyon sayısı 500 u geçecek.
bunlar gelirse foruma birde gusul abdesti aldıkmı ohh misssRadamel Falcao, Jackson Muleka, Henry Onyekuru ve adam yiyeninden bir 6 numara alıp kapatalım nöbeti.
Havayolu muhabbeti açıldığı için soruyorum.Peki dünyada bir numaralı havayolu şirketi hangi firma?
İnanmayın.Özgür ben böyle bi şey demedim dedi.Lütfen bu gereksiz mesajları yazanlar bıraksın yazmayı..
Delta , american airlines falan daha fazla yolcu yaşıyor sanırım öyle mi reisSingapore ve Emirates şu anda iyiler ama en çok yere biz gidiyoruz. Sanırım 2022 sonunda destinasyon sayısı 500 u geçecek.
Cidden şöyle antrenmanda istekli ve etkili olduğunu görsek videolarda.mor, antrenmanlara cikti mi?
Siteden siteye değişebiliyor. Lakin şu anda ikisi biraz daha önde tabii belirli kıstaslar dahilinde mesela ikramda biz daha iyiyiz. Yalnız taşeron sebebi ile yıldızı 5 yapamıyoruz.![]()
The world's 20 best airlines for 2019
The consumer aviation website Skytrax announced its 2019 ranking of the best airlines in the world in June.www.businessinsider.com
Bu site Qatar diyor abi
Foruma yazamam..Falcaonun son durumuna sorabilirmisin
Foruma yazamam..
olumlu mu olumsuz mu onu söyle en azından renktaşForuma yazamam..
Daha sonuçlanmadı..olumlu mu olumsuz mu?