Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
❏ Mario Balotelli ❏ Daniel Sturridge ❏ Danny Welbeck ❏ Andy Carroll ❏ Fernando Llorente ❏ Wilfried Bony ❏ Daniel Alves ❏ Gary Cahill ❏ Hatem Ben Arfa ❏ Franck Ribery ❏ Lazar Markovic ❏ Manuel Fernandes ❏ Claudio Marchisio ❏ Martin Caceres

Sözleşmesiz oyuncular

2 hafta sonra lig başlıyor

Sol bek yok

Sol kanat yok

Atiba yok

Llajic sakat

Burak daha maça çıkamadı

Forvet yok

Defans pazar gibi,stoper yok

Bu adam nasıl bi yüzsüz ki açıklama yapıyor

:devilish:

Halinize sukur eden bence, eyyy gsc tayfasi

❏ Mario Balotelli ❏ Daniel Sturridge ❏ Danny Welbeck ❏ Andy Carroll ❏ Fernando Llorente ❏ Wilfried Bony ❏ Daniel Alves ❏ Gary Cahill ❏ Hatem Ben Arfa ❏ Franck Ribery ❏ Lazar Markovic ❏ Manuel Fernandes ❏ Claudio Marchisio ❏ Martin Caceres

Sözleşmesiz oyuncular
bu caceres uruguay milli takımının stoperi değilmiydi

Sözleşmesiz oyuncular

Şunlardan 5'ini 6'sını alan bir takım sorunlu ama şampiyon olacak bir takım kurabilir sıfır bonservise. Ama dediğim gibi iki hafta sonra isyan da çıkabilir. Hepsi sorunlu neredeyse.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Otelde calisan resepsiyonist gorur fotosunu ceker istediginede atar bende otelde calisiyorum bugun bizim otele bir unlu gelecek giris kisminda cektim fotosunu paylastim, rezarvasyon varsa paylasilir yani kolay is

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt