Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.515
- 8.987
- 2.518
diagne evertona mı arabistana mı gidiyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kisi güvenilirmis, ama gelecek anlamina gelmez tabi.güvenilir mi? ne kadar güvenilir?![]()
![]()
Düşünüyor ya orası fernandonun satışı![]()
Xovhk9 on Make A Gif, Animated Gifs
Xovhk9 is an animated gif that was created for free on MakeAGif.makeagif.com
uyku uyuyamıyoruz sapıttım iyice telefonla ilgili haber okuyorum yakın zamanda güncelleme gelecek yazıyor yakın zamandayı okudum heyecandan ölüyordum falcao sandımkisi güvenilirmis, ama gelecek anlamina gelmez tabi.
Bi pisikiyatra görünmek lazim su transfer sezonu bitince![]()
bu caceres uruguay milli takımının stoperi değilmiydi❏ Mario Balotelli ❏ Daniel Sturridge ❏ Danny Welbeck ❏ Andy Carroll ❏ Fernando Llorente ❏ Wilfried Bony ❏ Daniel Alves ❏ Gary Cahill ❏ Hatem Ben Arfa ❏ Franck Ribery ❏ Lazar Markovic ❏ Manuel Fernandes ❏ Claudio Marchisio ❏ Martin Caceres
Sözleşmesiz oyuncular
❏ Mario Balotelli ❏ Daniel Sturridge ❏ Danny Welbeck ❏ Andy Carroll ❏ Fernando Llorente ❏ Wilfried Bony ❏ Daniel Alves ❏ Gary Cahill ❏ Hatem Ben Arfa ❏ Franck Ribery ❏ Lazar Markovic ❏ Manuel Fernandes ❏ Claudio Marchisio ❏ Martin Caceres
Sözleşmesiz oyuncular
rahat olun. söyle düsün gelse de gelmesede 2 forvetimiz var en kötüuyku uyuyamıyoruz sapıttım iyice telefonla ilgili haber okuyorum yakın zamanda güncelleme gelecek yazıyor yakın zamandayı okudum heyecandan ölüyordum falcao sandım
Allah daha beter etsin ne diyelimHalimize sukur edelim, kargalarin durumu 1000 defa daha berbat.
onda problem yok ben diagneyi de beğeniyorum da falcao ismi heyecan yaptırıyor zaten yoksa mevkiisi değilrahat olun. söyle düsün gelse de gelmesede 2 forvetimiz var en kötü