Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.099
- 1.379
- 1.748
onyekuru brumadan 2 kat daha iyi topçu. Bruma hem beyinsiz hem bencil. Kuru 1 yılda bayağı gelişirken bruma olduğu yerde sayıp duruyor yıllardır. Boşuna bok atmayın kuru ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarım ne kadarAz once canım kokoreç çekti çeyrek yaptırdım orada bile herkes falcao konuşuyor kafa dinleyim diye çıktım olacak iş değil.
yapma be reis onyekuru bencillik konusunda delırtmısstı hepımızıonyekuru brumadan 2 kat daha iyi topçu. Bruma hem beyinsiz hem bencil. Kuru 1 yılda bayağı gelişirken bruma olduğu yerde sayıp duruyor yıllardır. Boşuna bok atmayın kuru ya.
GS akhisar 20:45 07.08.2019
Basak Oly 20:45 07.08.2019
Hangi maci izleyelim?![]()
Onyekuru bu lige gelmiş en iyi kanat forvetlerden biridir. Bir daha ağır sakatlık yaşamazsa 2-3 sene sonra çok iyi yerlerde olur. Bize geldiğinde çapraz bağ sakatlığından yeni iyileşiyordu bu unutulmasın

sen anlamadın beni sanırım ben erken dönmeme sebebinden bahsetmiyorum izin haberi bile konuşulmuyor, adam kutlamaya katılmadı, evini topladığına dair arabasını yolladığına dair onca haber çıktı sence fegh ile aynı durum mu?FIFA'nın turnuvalar için izin çizelgesi var. Gruplarda oynayanlar ayrı, çeyrek finalde oynayanlar ayrı, finale kadar çıkanlar ayrı. Finale kadar gelen 23 kişilik kadroda turnuvada hiç süre dahi almayan biriyle her maç 90 dakika oynayan kupayı kazanan futbolcunun izini aynıdır ayrımcılık olamaz. Millet tatil yaparken 1 ayı Mısır'da milli takım kampında geçirdiler çünkü.
ilk yarı inanılmaz kötüydü topa bile vuramıyoduyapma be reis onyekuru bencillik konusunda delırtmısstı hepımızı
Anlasa cenke 30 milyon vermezdi.. Imparatorun onyekuruyu istemediginede 100% eminimEvet ya. Everton, Monaco , Lyon klüpleri de hiç topcudan anlamıyor canım
GECMİS OLSUN
Super Lig'in altinda bir oyuncu mu? Iyi ki sen scout falan degilsin o zaman.Onyekuru süper ligin altinda bir futbolcu galatarayimiza yakistiranlar var saka gibi yeminle neyini begeniyorsunuz anlamakta güclük cekiyorum o hizina ragmen adam bile gecemiyo oyun anlayisi sifirin altinda olumlu tek yönü var oda devamli arayis icinde olmasi dogru kosuslari oluyo bazen
Derim gerekirse babel yedekler orayı onye Cok iyi hamle oyuncusu olur yani bana sorarsanız brumadanda Gary dende üstün ki normalde alamayacağımız bir ama çöp falan deniliyor burada ilginç. Onye babel feg seri gelirse banega bu ileri hatla forvet siz bile ezer geçer ligiOnyekuru yeter ki gelsin 2.forvet alınmasın der misiniz ?
Çünkü Onyekuru Falcao ve DOS geleceğini düşünürsek
Diagne Mitro ve Ozorn hariç bir yabancı daha satmamız gerekir 2. forvet için