Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C5E335CF-4FAE-4173-ABAE-6031C7C2733B.webp

Falcao gelmiyor diye huzunlendik..

Babel bu sezon oynar sonra?

Yine sol kanat lazim.

Babel sakatlandi napacaz?

Emre Mor transferine ben de cok sevindim ama ona güvenip yola cikmam adamin ruhsal sorunlari var.

Emre Mor bir kumar transferi.

Sonuc: Onyekuru mutlaka gelmeli.

Onyekuru sene içinde ikinci yarı başında falan o kadar aptal saptal işler yapmıştı ki ben de berbat dedim , gene aynı performansı gösterse gene aynı şeyi düşünürüm.

Ligin ilk haftaları ve son haftaları hariç Avrupa Ligi dahil iki farklı öne geçtiğimiz ezdiğimiz maçlar harici saçma sapan işler yaptı , kendine falan oynamaya başladı , bomboş goller kaçırdı.

Doğruya doğru demek ne zamandan beri hata? Diagne as 11 oyuncusu olduktan sonra kendisini bulmaya başladı Kuru.

Ama son haftalarda da çok büyük bir süperstar katkısı verdi.

Burak > Lewandowski yorumları bile gördü bu gözler. Onyekuru isimli çöpe gösterilen ilgi de şaşırtmıyor. Yarım sezon kötü oynasın, lig tarihin en iyi kanat forvetinden bedelsiz gönderelim, maaşını da biz karşılarız seviyesine gelinir.

Sayın Emre Boz yeni singlenız ne zaman çıkacak?

cümle şöyle:
adam antrenmanlara çıkarsa kalabilir dersin.
adam antrenmana çıkmıyorsa izin haberleri konuşulur dönüş tarihi tartışılır medyada(forumda değil)
dikkat edersen ben fegh ile aynı kefeye koyup haberlerin çıkmamasından bahsediyorum.

Feghouli ile aynı kefeye neden koyuyorun peki?

Babel bu sezon oynar sonra?

Yine sol kanat lazim.

Babel sakatlandi napacaz?

Emre Mor transferine ben de cok sevindim ama ona güvenip yola cikmam adamin ruhsal sorunlari var.

Emre Mor bir kumar transferi.

Sonuc: Onyekuru mutlaka gelmeli.

Gelse kiralık gelicek seneye gene yok ki ama , birşey farketmiyor

hakkında fazla konusulmuyor artıkda fr. deki arslanımız danayer ne alemde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt