- 1 Ağustos 2014
- 63.861
- 75.069
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarasin modum
Burak > Lewandowski yorumları bile gördü bu gözler. Onyekuru isimli çöpe gösterilen ilgi de şaşırtmıyor. Yarım sezon kötü oynasın, lig tarihin en iyi kanat forvetinden bedelsiz gönderelim, maaşını da biz karşılarız seviyesine gelinir.
Babeli geçen seneki oyunuyla kesmesi çok zor gibi duruyor, fakat rekabete girecektir en az 15 maç 11 başlayacağı da kesinBabelin arkasinda durmaz![]()
cümle şöyle:
adam antrenmanlara çıkarsa kalabilir dersin.
adam antrenmana çıkmıyorsa izin haberleri konuşulur dönüş tarihi tartışılır medyada(forumda değil)
dikkat edersen ben fegh ile aynı kefeye koyup haberlerin çıkmamasından bahsediyorum.
Çeyrek yetti mi sana ya. Ben olsam iki yarım indirmistim.
bunda linç yiyecek bir durum yok emre adam olsa onyekuruyu top diye oynarBelki linç gelir ama Emre Mor bence Onyekuru kadar yetenekli, Onun kadar skor yapamaz ama daha keyif veren bir futbol oynar daha fazla adam eksiltme ve asistlik pas görürüz.
aynı gün maçları vardı(final)Feghouli ile aynı kefeye neden koyuyorun peki?
aynı gün maçları vardı(final)
Eyvallah gel beraber olsunyarasin modum
Babel bu sezon oynar sonra?
Yine sol kanat lazim.
Babel sakatlandi napacaz?
Emre Mor transferine ben de cok sevindim ama ona güvenip yola cikmam adamin ruhsal sorunlari var.
Emre Mor bir kumar transferi.
Sonuc: Onyekuru mutlaka gelmeli.
Eyvallah gel beraber olsun
Cmtesi bokunu cikardi, bana vodka felan deme. Bu su niyetine .dvodka ic musap
satin alma opsiyonuyla gelmeli bence.Gelse kiralık gelicek seneye gene yok ki ama , birşey farketmiyor