Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumu derin bir soka ugrattim herhalde

Hic uzamaz hocam. Andre Flo bu konuda tek usta idi. Izlemediysen biraz arastirip maclarina bakmani tavsiye ederim. Ozellikle Chelsea zamanlarini. Bize de atmisti o donemlerde. Bu kadar uzun olup da rahat adam gecen bir baska adam hala gelmedi bana gore.
izledim hocam yaş 35 Andre Flo 10 numara hatta sağ iç sol iç oynuyordu bile zaman zaman o yüzden istisna zaten , adam geçme manasında demedim , bazıları uzun futbolcuları yeteneksiz tekniği olmayan oyuncular zannediyor , Hakan Şükür ,Nistelroy, Suker, Bierhoff, bir sürü var santtrafor

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne´yi satar, ve Falcao´yu bedelsiz alirsak, Diagne´nin parasinin büyük kismini Onyekuru´ya yatirip kendisini transfer etmemizi yeglerim. Onyekuru´ya 10 Milyon Bonservis ödeyip, sonraki satisinin arti bölümünden yüzde 30´luk kar teklif ederiz.
Yada 10 Milyon Avro öderiz, ve Dursun Basgan Styla her sene sampiyonlar ligine katilim primi olarak 2 Milyon avro para veririz üc sene boyunca.

Ikinci forvet artik Babel olur, Ücüncü Forvet Adem, Dördüncü Forvet Ali Kol, yada Erencan... En kötü ihtimalde.

Onyekuru´nun topsuz oyunu gercekten cok yüksek bir seviyede. Onyekuru orta sahadan calim calim giden bir oyuncu degil, ama hücum hattini cok iyi kosular atip, önüne gelen savunmacilardan seri sekilde siyrilabilme yetenegi ile, büyük avantaj sagliyor. Ankara Gücü macindan Fenerbahce macina kadar cok elestirildi, hatta Fatih Hoca´nin kendisini ilk 11´den cikarmali seklinde seslenmeler olmustu. Ancak orada bile, sadece Trabzonspor macinda Ndiaye´nin pasinda hareketlenip penaltiyi yaptirmasi, saha icinde nasil bir tehdit yarattigini görmek icin yeterli. Onye kötü bile oynamasi, fizik yapisi, attigi kosular, ve teknigi ile ciddi bir tehdittir.

Bu kadar uzayan bir transferin olmayacağı belliydi. Geçmiş olsun. Umarım Diagne'yi satmamışızdır daha.

MBAYE-1024x589-710x408.png

Hangi MBAYE heis?

Sağdaki ise her türlü buradayız.

Turnuvayı izlediysen şuan ki hali çöpün önde gideni

Ha fm ye göre konuşuyorsan haklısın

Seten bile demedi mi Falcao ile anlaşıldı diye. Falcao ile anlaşmasak neden kaç gündür Monaco ile görüşme halindeyiz. Falcao, bugün İstanbul videosunu bile beğendi adam bence burada oynamak için heyecanlı ve transferin bir an önce sonuçlanmasını bekliyor. Monaco tarafından çıkan haberlere hadi inanın diyeceğim ama Falcao tarafından çıkan haberler külliyen yalan.

Falcao pasa pasa gelir, Diagne gider ve Mor'da kariyerinin en iyi performansını gosterir bizde. Rahat olun.

the guardian'da gazeteci olan adam Falcao bize gelmeyecek yazmış.

Bari Samatta ve ya Aboubakar getirsinler diyeceğim ama bizimkiler onu da beceremez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt