Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:asd:
45645.webp

Turnuvayı izlediysen şuan ki hali çöpün önde gideni

Ha fm ye göre konuşuyorsan haklısın

FM ile ne alakası var?

Dünya kupasında izledim ve Rennes'de iyi sezon geçirdi.

15 milyon verip Torino'dan aldılar. Bana göre iyi oyuncu...

Dediğin gibi Afrika Kupasında izlemedim fakat Zaha, Pepe, Ziyech, Ahmed Musa gibi adamlar bile bu sene kupada tutuktu duyduğum kadarıyla.

Cok enteresan seyler olacak bu hafta sonuna kadar.

Ya Fabrizio yenecek yada Ligue 1 twitter hesabi

yalniz Falcao gelirse, Fabrizio romano denen kolpaciya ana avrat kufur edecem.

Yav arkadaş bu forumda ruhsal mı yoksa zeka yönünden mi sıkıntı var çözemedim.Onlarca olumlu haber çıkıyor yok uydurma, yalan, bu neden bilecek, falan filan bir tane olumsuz haber çıkıyor milletin sanki kendisi olayı yaşamış gibi hemen ooo öldük bittik, zaten bu yönetimden bir şey olmaz, zaten gelmeyeceği belliydi falan. Falcao gelince bu arkadaşlar çıksın ben böyle böyle dedim diye itiraf etsinler. Olumsuz yorum yapanların yaş ortalaması kaç merak ettim.

Bu yönetimden bir cacık olmaz
Neden? Seri gibi bir oyuncu'yu kiralik getirdiler. Hollanda'nin genc jenerasyonu ile birlikte kadroda yer alan ve PL'de yarim sezon hala iyi oyuncu oldugunu gosteren Babel'i, bonservissiz Jimmy, Emre Mor, Muslera'ya yedek olarak Okan Kocuk.

Adem ve Sener haric yapilan transferler dogru transferler.

Daha 1 ay var transfer doneminin bitmesine. Falcao olmuyorsa da bir baskasi olur. Yonetim'i sadece Falcao transferi ile degerlendirmek ve elestirmek cok sacma.

Su sporx denen tahir kum itinin sitesini niye paylasiyorsunuz aga

Malmisiniz

Günlerdir Falcao tamam demiyor mu iç dış tüm medya, bu iş yatarsa Monaco'dan yatar. Sinerjiye devam, bozmayın.

Falcao transfer diyelim olmadi yönetim cıkıp derse zaten hasan hocamizda falcao ile ilgimiz olmadığını beyan etmisti diye acaba ne olur?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt