Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao işinde bı iş var ama bu hafta sonuna kadar belli olmazsa ümidi keserim bence bu hafta bitmez ise bıraksınlar sturridge balotelli falan alsınlar kaç hafta uğraşcaz daha 30 günden az kaldı

antonio casale bizdeki emre bol gibi nevzat dindar gibi birisi galiba

Diagne kesin gittimi beyler ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bence cenabetlik konusunda forumun bi tuhaflıgı var.sneijderde,drogbada daha nicelerinde bizzat sergen zeren ismiyle burdaydım.olmaz diye diye her transfer 20 gün uzadı.

sneijder sürecinde 12 gün boyunca anamız agladı burda,gelmez diyenlere laf anlatmakla geçti süre.o zamanlar vitamin olanlar bilmez bunu.

Bu rahat olun diyenlerin hepsi kaçıp gidecek 2 güne o zaman görcem ben onları kaynaksız atıyolar
Bence olunca sen ve senin gibiler kaçıp gidecek? Kaç gündür olumlu haber gelirken bile olmaz dediğinde kaynakla mı konuşuyordun? Kıçından uyduruyordun. Şimdi de bir olumsuz haberde "Aaa ben demiştim" oldun.

falcao gelseydi bir sene sonra nasıl göndeririz bunu diye düşünmeye başlardık zaten iyi oldu

bize daha güçlü bir santrafor lazım

EA6CCUfXUAALKRV
Hayatımda gördüğüm en boş oyuncu

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan sergen su zeren soyadini degistir cenabetligi bitsin

Zeren ne ya voodoo buyusu gibi soyadin var

Bak sana isim onerisi ki sen hatirladigim kadari ile burclara filan cok ilgisin

Sergen Zodiak yap

Bence olunca sen ve senin gibiler kaçıp gidecek? Kaç gündür olumlu haber gelirken bile olmaz dediğinde kaynakla mı konuşuyordun? Kıçından uyduruyordun. Şimdi de bir olumsuz haberde "Aaa ben demiştim" oldun.
Gel seninle iddiaya girelim gelirse ben gelmezse sen ip ban al yiyor mu mabadın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt