- 23 Ocak 2019
- 25.668
- 33.379
- 2.273
Galiba bizim asıl sorunumuz "Onaylanmış Hesap" olması. Onaylanmış herhangi bir hesap bizimle ilgili bir şey yazdığında nedense koşulsuz şartsız güvenip, ortalığı ayağa kaldırıyoruz.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Sneijder'in gelmeden önceki ümitsizliği sardı her yanımızı.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diagne kesin gittimi beyler ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fazla efendi bi insan,bu forum için de fazla kaliteli.gelmezler buraya osman.burdaki yangın tayfaya dayanmazlarreis bu adam yorumcu yanı bedri baykana benzıyor. kesin fenerli
Feghoulide de bir geliyor bir gelmiyor dedilerSneijder'in gelmeden önceki ümitsizliği sardı her yanımızı.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence olunca sen ve senin gibiler kaçıp gidecek? Kaç gündür olumlu haber gelirken bile olmaz dediğinde kaynakla mı konuşuyordun? Kıçından uyduruyordun. Şimdi de bir olumsuz haberde "Aaa ben demiştim" oldun.Bu rahat olun diyenlerin hepsi kaçıp gidecek 2 güne o zaman görcem ben onları kaynaksız atıyolar

Gel seninle iddiaya girelim gelirse ben gelmezse sen ip ban al yiyor mu mabadınBence olunca sen ve senin gibiler kaçıp gidecek? Kaç gündür olumlu haber gelirken bile olmaz dediğinde kaynakla mı konuşuyordun? Kıçından uyduruyordun. Şimdi de bir olumsuz haberde "Aaa ben demiştim" oldun.